Lancer Ogólne - Dodatek do Auto Świata poświęcony Mitsubishi
Moomin - 27-03-2010, 19:16 Temat postu: Dodatek do Auto Świata poświęcony Mitsubishi Witam!
Nie wiem czy widzieliście, ale w najnowszym Auto Świecie jest wkładka 16 stron o Mitsubishi! Opisują Colta, Lancera, Carismę, Galanta i Outlandera. Są opinie, typowe usterki, dane techniczne, wersje silnikowe itp. Fajna rzecz. Bardzo się zdziwiłem na plus, że zrobili coś takiego właśnie o Mitsubishi. A gazetę zobaczyłem przypadkiem na zakupach w Carrefourze i od razu chwyciłem. Spieszcie się bo nowy numer w poniedziałek i ten już wycofają. Jak będzie potrzeba to mogę zrobić skany.
Pozdrawiam.
Anonymous - 27-03-2010, 19:27
No to rób... na forum będzie nieśmiertelne
waldek1978 - 27-03-2010, 20:19
Też przeczytałem ten dodatek! Polecam:)
Basym - 28-03-2010, 01:50 Temat postu: Re: Dodatek do Auto Świata poświęcony Mitsubishi
Moomin napisał/a: | Jak będzie potrzeba to mogę zrobić skany |
Dołączam się do prośby o skany
fj_mike - 28-03-2010, 11:32
Panowie, dział Galanta już ma skany
LINK
post SZYNA
krzychu - 28-03-2010, 12:02
O lancerze CS trochę zdawkowo napisali. A tak w ogóle to pomieszali z nazwami... Silniki też zamieszane 1,6 to jakiś epizod który był montowany tylko w tym Lancerze i SS z tym że z inna mocą i nigdzie indziej. Spalanie 1,6 też mocno zawyżone. 1,3 na rynku polskim jest praktycznie niedostępna za to 2,4 z USA już jak najbardziej. Nie ma wspomnienia o dość znaczącym lifcie po 2006 roku.... Za to rocznika 2007 (i wzmianki że niby co 20 tyś są interwały) to też w PL jakoś niedostępny ten rocznik... Ogólnie skupili się na mało ważnych rzeczach a dość kluczowe pominęli... Tabelka z przeglądami też ma błedy. Filtr paliwa stoi jak byk że w CS-ie jest nie wymienny. A luzy zaworowe są regulowane hydrauliczne czyli bezobsługowe. Są jeszcze niezgodności z interwałami ale to już drobnostki.
|
|
|