Carisma - Techniczne - [Carisma] cos ze przegłem
Kristofer85 - 28-03-2010, 00:18 Temat postu: [Carisma] cos ze przegłem co moze byc nie tak sprzeglo chodzi w miare lekko 1/3 pedalu jest jakby luzna dopiero potem czuc normalny opor po wcisnieciu nie mam problemu z wrzuceniem biegu dopiero jak puszczem to nie chwyta jakby na calosci a dopiero poza polowa auto zaczyna ruszac i nie na calosci ruchy pedala tylko gdziec okolo centymetra za szybkie puszczenie spowoduje zgasniecie wiec trzeba dawac wiecej gazu albo na momecie ruszania bardzo delikatnie puszczac pedal. wiec jest krótki skok pedalu by auto ruszylo i prawie przy samej gorze. czy to normalne czy jest cos do wymiany?
dzis wcisnalem palcem wysprzeglik i auto zaczelo ruszac od samego dolu puszczania pedalu i byl niski pedal ale po czasie ustabilizowal sie do wczesniejszych pozycji.czy to normalne
prosze o pomoc bo chce sie wybrac w trase na okolo 2000km w jedna strone i nie wiem czy autko wytrzyma.
mirekbdeblin - 28-03-2010, 21:24
Witam do wymiany uszczelnienia w wysprzęgliku i pompie sprzęgła. A ile tysi. Masz przechulane?
|
|
|