To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Archiwum - [Cari 1.8 GDI] Kraków 2000r prosba o opinie

j-rules - 28-03-2010, 15:43
Temat postu: [Cari 1.8 GDI] Kraków 2000r prosba o opinie
Witam.
Potrzebuje fachowej opinii na temat tego autka:
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C12082110
Chce pomoc koledze, ktory mnie poprosil o rade, jest zainsteresowany Cari GDi
Podeslal mi ten link i prosi o pomoc :) Pomozecie?

robertdg - 28-03-2010, 16:02

Maska jakby za nisko siedziała i odstawała od atrapki, reflektory wyglądają jakby były różne, lewy ciemniejszy/brudniejszy, zderzak przedni, tylny prawy bok, lewe tylne i przednie drzwi oraz błotnik przedni jakby były malowane, komora silnika wypucowana, może zadzwoń wpierw aby się dowiedzieć czy było cos malowane przy aucie i z jakiej przyczyny, auto ponadto nie ma opisu bezwypadkowy, prawy przedni blotnik tez wygląda jakby był malowany, widac to w miejscu montażu komory silnika, nie wiem może to złudzenia optyczne, moze sie myle, ale dobrze byłoby aby chociaz sprawdzić miernikiem grubość powloki lakierniczej.
zbycho77 - 28-03-2010, 18:01

No i ta cena ... nieco za nisko na mój gust jak na rocznik i fakt, że już tylko do rejestracji.
Z tą maską nisko opadającą i nieco nie pasującą do błotników to fakt, ale zauważam to dość często w wersjach po lifcie. Reflektory z tego okresu produkcji są kiepskie, szybko się wypalają odblaski ja w swojej musiałem sam koniecznie wymienić, bo nie dało się jeździć w nocy (przebieg 150kkm, z czego ja sam ostatnie 25kkm).
Mimo to uważam, że jest lekko podejrzany, chociażby ze względu na niską cenę. Pzdr.