Mazowieckie - Prośba do posiadacza Carismy lub Space Stara GDi
Bartek - 28-03-2010, 19:49 Temat postu: Prośba do posiadacza Carismy lub Space Stara GDi Jest do zrobienia dobry uczynek - potrzebuję 30 min. pogrzebać pod maską takiego samochodu. W związku z małą podażą przepustnic do w/w modelu (a jak są to w tak promocyjnych cenach jak tu: http://allegro.pl/item968...lektronicz.html ), mam 2 szt. przepustnic od 2.4 GDi. Różnią się, ale myślę, że nie na tyle, żeby nie dało się ich zaadaptować. Chodzi mi dokładnie o taki model przepustnicy jak na w/w auckji - nie linkowa, ani nie poliftowa (z czarnym plastikowym kolektorem)
Jako oddżwięczenie wymyję zastaną przepustnicę .
[ Dodano: 28-03-2010, 19:52 ]
ps. sprawa pilna
Morfi - 28-03-2010, 20:48
Dlaczego nie jestem z Warszawy
Bartek - 28-03-2010, 21:03
W sumie mnie to w niczym nie przeszkadza
Bartek - 29-03-2010, 21:56
Na prawdę tylko Morfi ma ochotę pomóc?
Przykre
Temat jest dla kolegi z Tychów, więc nie mam jak załatwić go korespondencyjnie - jego przepustnicę jakiś rzeźnik rozkręcił (poruszył śrubkę położenia "0") i ze standardowego uszkodzenia, zrobił się nielichy problem. Nie przyjedzie do mnie bo zwłoki jego przepustnicy nadają się jedynie jako dawca narządów, mam 2 szt. biorców ale nie do końca takich samych.....
gigant87 - 29-03-2010, 23:08
Bartek,
jeśli moja przepustnica będzie OK (jest linkowa...) i możesz ją obadać gdzieś w okolicach Wro lub Opola/Wielunia , to jak dla mnie nie ma problemu
oOo, zdjęcia mogę porobić Ci dokładne, tylko napisz, jakich ujęć oczekujesz ;D
pomierzyć itd też mogę ;D
kkriss - 30-03-2010, 05:40
mojej myć nie trzeba, ale czasu dopiero mam trochę albo w piątek po południu, albo coś w weekend.
Moja jest dokładnie taka o jakiej mówisz.
Bartek - 30-03-2010, 06:49
kkriss, dzięki za odzew - będziemy w kontakcie pod koniec tygodnia
|
|
|