To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubuskie - Proszę Was Mitsumaniaki o pomoc

Havoc - 01-04-2010, 12:21
Temat postu: Proszę Was Mitsumaniaki o pomoc
Witam.
Umarł mi silnik, a za całkiem przyzwoite pieniądze znalazłem Colta w miejscowości Racula, pod Zieloną Górą. Czy mieszka ktoś w pobliżu i mógłby realnym okiem spojrzeć na stan blacharki? Chcę scalić z dwóch jeden bo i tak karoseria mojego woła o pomstę do szpachlowego nieba. A tu ponoć mechanicznie zdrowo, został sprowadzony na części, jednak odstąpią mi go w całości. Będę miał dziś dokładniejsze zdjęcia na mailu to wstawię.

Oczywiście koszta operacyjne do uzgodnienia, czas czy paliwo zawsze kosztuje i zdaję sobie z tego sprawę :) Dla mnie 500km w jedną stronę na marne to jeszcze gorszy wydatek :|

Pomóżcie proszę ratować moją miłość!

zuku3210 - 01-04-2010, 19:35

Nie bój nic, dawaj mi namiary tj, adres, opis domu,podwórka co bedziesz mial (bo do Raculi nawet satelity nie zagladaja :P wiec navigacja tu nie pomoże) no i telefon do gościa i zdjęcia. Zrób to dzisiaj jeszcze jak dasz radę to jutro może sie uda mi po poludniu tam podskoczyc. W sobote wyjezdzam a i tak watpie zeby ktos miał czas wtedy na pokazywanie auta :wink: A i zapytaj czy stoi na szrocie gdzie sa od
holowane auta, czy przed śmietniskiem czy prywatny dom :) czekam na wieści

rus_one - 01-04-2010, 21:56

zuku3210, jak zwykle można na ciebie liczyć :mrgreen:
Havoc - 02-04-2010, 09:32

Dzięki Zuku i Marexi (PM)! Jeśli tam dotrę to stawiam 6-cio pak piwa, flaszkę czy co tam wolicie ;)
zuku3210 - 02-04-2010, 15:39

zaraz tam jade i dam znac co i jak
Havoc - 02-04-2010, 18:05

Temat wyczerpany. Jak tylko będę już miał czas i skończą się święta robię atak na ZG i wracam z Coltem :)

Pozdro i jeszcze raz wielke dzięki Zuku.

zuku3210 - 02-04-2010, 21:21

Nie ma za co :wink: zaraz wysle jeszcze Ci zdjęcia :) acha, opony ma zimowe odrazu, przednie troche sie zagrzały jak byłem :P
Havoc - 13-04-2010, 20:25

Sprowadzony na kółkach. Niedługo cały worklog z reanimacji powinien być na forum :)
zuku3210 - 13-04-2010, 21:46

czekam na wieści co i jak z nim dalej :) elegancko ze dojechal :D