To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - carismaz navi a wymiana radia na nieorginalne

marekcarisma - 04-04-2010, 11:04
Temat postu: carismaz navi a wymiana radia na nieorginalne
Witam serdecznie
Jestem szczesliwym posiadaczem mitsu carismy z 2000r i mam na wyposazeniu navigacje.Zwazywszy na fakt iz jest ona bezuzyteczna z racji braku map polskich jestem zmuszony wymienic radio (uszkodzona jest takze tasma laczaca panel z radiem)Wobec powyzszego mam takie pytanie
Czy po wymianie radia na nieorginalne zapomoca przejsciowki iso wyswietlacz bedzie dzialac??dodam ze wysiwetlacz jest nieco inny niz zwykle spotykany bo kolorowy i pozbawiony wszelkich przyciskow wszystko bylo sterowane z poziomu radia

gogan1 - 05-04-2010, 15:39

mapy do navi zawsze mozna wgrac zalezy jaka masz nawigacje
Chooper - 05-04-2010, 16:40

gogan1, czytaj ze zrozumieniem. NIE ma polskich map do ORI navi w carismie.
Potek - 05-04-2010, 16:51
Temat postu: Re: carismaz navi a wymiana radia na nieorginalne
marekcarisma napisał/a:

Czy po wymianie radia na nieorginalne zapomoca przejsciowki iso wyswietlacz bedzie dzialac??dodam ze wysiwetlacz jest nieco inny niz zwykle spotykany bo kolorowy i pozbawiony wszelkich przyciskow wszystko bylo sterowane z poziomu radia

Niestety, przy nie oryginalnym radiu wyświetlacz na niewiele sie przydaje. No może jako zaślepka bedzie użyteczny

artek81 - 13-05-2010, 14:05

a działa ci ten kolorowy wyświetlacz? bo mi czasami pokazują się paski na calym ekranie tak jaby coś nie łączyło :? a tak na marginesie to bez seryjnego radia wyświetlacz nie działa :(