Nasze nieMiśki ;-) - Niebieski japończyk...Subaru Impreza GT:)
tomciuherba - 05-04-2010, 19:34 Temat postu: Niebieski japończyk...Subaru Impreza GT:) Jest to mój pierwszy temat lecz póki jeszcze nie mam Gala, to pokażę czym śmigam na codzień, jakieś niecałe dwa lata temu kupiłem Subaru Imprezę GT, 1997r, przebieg niecałe 120000, stan budy wręcz wzorowy, zero rdzy, środek jak nowy co jest raczej rzadkością w tych autach, silniczek 2.0T, dźwięk boksera...hmmm...miodzio Po zakupie wymieniłem sobie felgi na 17, wpadł przelotowy wydech HKSa i parę pierdółek umilających jazdę i tak śmigam do dziś.
Mam nadzieję, że i Galanta uda mi się w podobnym stanie trafić
londolut - 05-04-2010, 20:38
tomciuherba, zacna taczka Dlaczego zmieniasz taki wózek na Galanta?
tomciuherba - 05-04-2010, 20:53
Oczywiście nie zmieniam, Impreza zostaje. Galant ma być autem rodzinnym zamiast Focusa, trochę więcej miejsca potrzebujemy z żoną by małą wozić, i choć nie jest to już auto młode myślę,że jak trafię dobrą sztukę to będzie służył, od dawna był moim marzeniem
Kaucz - 05-04-2010, 23:33
Zacny . Ta generacja imprezy najbardziej mi się podoba. Mi też pierwsze pytanie jakie nasunęło się na myśl to jak można takie auto zmieniać na Gala ? Rozumiem - na Evo, ale nie na Gala ;P. Galant fajny owszem, ale takiej radości z jazdy to raczej nie da jak GeTek
pawela - 06-04-2010, 13:23
bjuti, na złotą felgę i miód
kartomaniak gti - 06-04-2010, 15:28
tomciuherba, ta wersja subaru to moje marzenie ostatnio miałem wielką przyjemność jeździć beSTIą jak skończy sie przygoda z coltem to upoluje takie GT.
Pexu - 07-04-2010, 09:25
tomciuherba, piękny wózek. daj więcej fotek, chcę sobie pomarzyć
Maretzky85 - 07-04-2010, 12:24
Pexu, pomarzyć możesz u mnie w pracy
Pexu - 07-04-2010, 13:27
Maretzky85 napisał/a: | Pexu, pomarzyć możesz u mnie w pracy |
oj tak... lubię tam u Was Colta robić
Anonymous - 10-04-2010, 20:58
Uuuu
Jak rok temu szukałem auta rodzinnego chciałem znaleść Iprezownie ale w kombi i z tym silnikiem 211KM.
Znalazłem taką tyle że czarno, na bialych alufelgach i ciemnymi szybami. W sumie korciło mnie aby kupić. Ale właściciel to typowy dresiarz. Jak pokazywał mi jak auto jeździ to zrozumiałem że w intercoolerze będzie więcej oleju niż w silniku. Więc odpuściłem.
Pokaż zdjęcia tej maszynki do mięsa co masz pod pokrywą
Na wszystkich kołach masz te same gumy
xjacobs - 11-04-2010, 00:21
kartomaniak gti napisał/a: | tomciuherba, ta wersja subaru to moje marzenie ostatnio miałem wielką przyjemność jeździć beSTIą jak skończy sie przygoda z coltem to upoluje takie GT. | jak nie masz na dwie imprezy, to nie kupuj jednej
kartomaniak gti - 11-04-2010, 08:59
xjacobs napisał/a: | kartomaniak gti napisał/a: | tomciuherba, ta wersja subaru to moje marzenie ostatnio miałem wielką przyjemność jeździć beSTIą jak skończy sie przygoda z coltem to upoluje takie GT. | jak nie masz na dwie imprezy, to nie kupuj jednej |
norma...
tomciuherba - 16-04-2010, 00:04
Szczerze Wam powiem Panowie, że muszę porobić więcej zdjęć bo to chyba moje jedyne co się zachowało(awaria kompa).
Co do opon to oczywiście te same.Na ten sezon włożyłem seryjne 16 bo dość mam tych naszych pięknych dróg.
|
|
|