To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - Wybór nowego moderatora regionalnego

cactooz - 07-04-2010, 23:59
Temat postu: Wybór nowego moderatora regionalnego
Jak w temacie, wybieramy nowego regionalnego moderatora.
Proszę o zgłaszanie swoich kandydatur w tym temacie, następnie zostanie przeprowadzona ankieta, mająca wyłonić zwycięzcę.

Wiktor - 08-04-2010, 23:58

a dotychczasowy nie może zostać?? :D
Anonymous - 13-04-2010, 22:12

a z Tobą co jest? całkowicie wyzbywasz sie mitsrzowej rodziny? zdradze rąbek tajemnicy ale miałes gala kupowac jakiegos...
cactooz - 13-04-2010, 22:24

Nie, z rodziną mi dobrze tylko administracja uznała że za mało się u nas dzieje i trzeba zmienić moda więc chętnych serdecznie zapraszam ;)
Co do Gala, to Gelon tego fajniastego sprzedał, a ja kupiłem kolejny dupowóz, na takiego Gala jaki mi sie marzy muszę jeszcze trochę poczekać. Póki co podróżuję Laguną, a żebyś sie bardzo nie śmiał to w benzynie :D

akbi - 14-04-2010, 00:07

cactooz napisał/a:
administracja uznała że za mało się u nas dzieje i trzeba zmienić moda

eee... Arek ... chyba trochę przeinaczasz moje słowa (bo domyślam się, że odnosisz się właśnie do mojego postu z podforum dla Modów Regionalnych)

Kod:
w przypadku braku możliwości czasowych lub chęci - proszę o ogłoszenie wyborów na nowego Moda

należy zmienić Moda, w przypadku spełnienia któregoś z warunków przedstawionych w pierwszej części zdania

... i proszę nie odbieraj tego personalnie - jako atak, a jako sugestię przeanalizowania przez Ciebie sytuacji w regionie - zauważ, że właśnie z powodu braków czasowych, sam zrezygnowałem z funkcji Moda Pomorza /niestety następcy jeszcze się nie zgłosili/.

Arek - w przypadku dalszych pytań/wątpliwości - zapraszam na GG/PW

Anonymous - 14-04-2010, 19:49

No powiem Wam ze u nas sie mało dzieje, a szkoda bo naprawde ludzie fajni i miło sie gada. to wszystko jest za mało zgrane u nas jakby tak wszystko do kupy zebrac to było by czym sie pochwalic. A Cactooziku za benzynke + ale Ty jak nie trafisz we włocha ze przed każdym odpaleniem trzeba odwiedzic warsztat to znowu Francja z wydziwnioną elektroniką, ale teraz sie czepiam:) Laguna to juz o niebo lepsze wyjscie niz alfa:)
cactooz - 15-04-2010, 08:21

Akbi, rozumiem jak najbardziej post na forum modów, i w pełni się z nim zgadzam.
Nie mam ostatnio wiele czasu, a na poprawę się nie zanosi, bo obowiązków zamiast ubywać, niestety przybywa. Szkoda by było zaniedbać region, bo na prawdę fajni ludzie się pojawiają, dlatego jeśli ktoś ma trochę wolnego czasu, a najlepiej zna podstawy phpBB, proszę się zgłaszać i obiecuję na nikogo nie warczeć.
Przecież chodzi o nasze wspólne dobro.