Chcę Kupić Space Stara - Space Star bordo
pirx - 09-04-2010, 23:46 Temat postu: Space Star bordo Witajcie,
Znalazłem na allegro ofertę na Space Stara. Ponieważ mam blisko, to podjechałem i zobaczyłem. W ofercie bezwypadkowy, w realu właściciel (nawet nie zrobiłem groźnej miny) powiedział o tłuczonym tyle z wymianą tylnej szyby. O przygodzie z przodu przypomniał sobie dopiero jak zapytałem dlaczego blachy maski i błotnika od strony pasażera się nie schodzą (widać to zresztą na zdjęciu). W sumie mogły to być nieduże stłuczki, które nie dyskwalifikowałyby tego auta dla mnie.
Zrobiłem parę zdjęć i mam prośbę abyście rzucili okiem i jeśli to możliwe napisali jaka jest Wasza ocena np. wyglądu silnika, czy wytarcie kierownicy i pedałów odpowiada deklarowanemu przebiegowi? Zastanawia mnie również obecność oleju na spodzie korka -- czy to prawidłowe? Na przedniej krawędzi maski znalazłem dwa niewielkie (5mm średnicy) bąble rdzy pod lakierem -- czy mam zakładać, że blachy zaczynają korodować i czeka mnie wysyp rdzy?
pozdrawiam.
xjacobs - 10-04-2010, 13:10
Olej na korku nie wydaje się być rzeczą dziwną
Kierownica bardziej wytarta niż u mnie, a mam 156,7 tys. km przebiegu, podobnie jak nie mam aż tak wytartego logo świateł na lewej dźwigni. Pedały akurat wyglądają normalnie w porównaniu do moich... Jaki jest przebieg na kartce do wymiany oleju?
Silnik na 1. rzut oka wygląda po prostu normalnie
Najlepiej proponuję Ci zadzwonić do serwisu, w którym był serwisowany (najprawdopodobniej AutoGT) i tam się dowiedzieć o historię... Ma książkę serwisową?
pirx - 11-04-2010, 01:33
Nie miałem okazji zobaczyć książki, ale wiem gdzie serwisował. Również nie pomyślałem o kartce oleju... Chcę go zabrać do ASO na przegląd, a pytam tu bo może w ogóle nie warto.
jerk1 - 16-04-2010, 18:02
Znaczek na klapie po złej stronie, nie mam alufelg.
jewiurz - 16-04-2010, 21:52
jerk1 napisał/a: | Znaczek na klapie po złej stronie, |
po dobrej - 2003 rok
jerk1 napisał/a: | nie mam alufelg. |
bo to family
xjacobs - 16-04-2010, 22:55
jewiurz napisał/a: | jerk1 napisał/a: | Znaczek na klapie po złej stronie, |
po dobrej - 2003 rok
jerk1 napisał/a: | nie mam alufelg. |
bo to family
| tyle na ten temat
|