To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Eclipse - Techniczne - [3G poduszka

cinek1111 - 11-04-2010, 12:02
Temat postu: [3G poduszka
Witam was wszystkich.
Orientujecie sie czy moze od jakiegos innego samochodu podchodza poduszki poduszka do eclipse 3G, chodzi mi konkretnie o ta najwieksza poduszke od strony pasazera nad kołem.
Myslałem zeby wybic ta tuleje z łapy i wbic nowa(probował to ktos kiedys?)

eclimotor - 20-04-2010, 11:54

cinek1111 napisał/a:
Orientujecie sie czy moze od jakiegos innego samochodu podchodza poduszki poduszka do eclipse 3G, chodzi mi konkretnie o ta najwieksza poduszke od strony pasazera nad kołem.

W Polsce bardzo ciężko dostać poduchy do 3G. Jaki silnik i skrzynie masz bo inne są w 2,4 inne w 3.0, inne w MT inne w AT...?
cinek1111 napisał/a:

Do zrobienia, kupujesz sam wkład poliuretanowy i na prasę. Wyciskasz starą gumę wciskasz nowy wkład i ok.

MATi1G - 20-04-2010, 13:54

cinek1111 napisał/a:

Dużo osób tak robi, i jest to tańszy sposób na nowe poduszki ja tak mam wszystkie u siebie w 1G zrobione z kauczuku chyba o ile dobrze pamietam,twardsze niz OEM ale nie tak jak poliuretany.......

Do zwykłej jazdy poli nie polecam jezeli zalezy Ci choc troche na komforcie jazdy..na wolnych obrotach moze co nieco trzeszczeć i przenosić wibracje na karoserie ,ale lepiej dla silnika jest na poliuretanie, coś za coś...

cinek1111 - 27-09-2010, 21:41

Witam szukam dalej owej poduszki!!!

[ Dodano: 10-04-2011, 07:42 ]
Witam was ponownie
Dalej szukam poduszki uzywanej lub nowej nie wiecie moze do kogo kliknac kto ma?