To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Śniło mi się ...

akbi - 27-09-2006, 09:07
Temat postu: Śniło mi się ...
Ale miałem dzisiaj koszmarny sen ... śniło mi się że kupiłem samochód marki Rover :)
... a później jak już go odebrałem z salonu i tak w nim siedziałem to tak do mnie dotarło, ... o Cholerka co ja zrobiłem ... co ja Wam teraz napiszę na forum :mrgreen:

Anonymous - 27-09-2006, 09:37

Heheheh - dobre...... ;)
Krzyzak - 27-09-2006, 10:45

Baśce się śniło, że sprzedałem jej Colta - nie komentuję komentarzy :)
A mi się dawno temu śniło, że mi Galanta ukradli - mokry się obudziłem...

Moominek - 27-09-2006, 10:53

Krzyzak napisał/a:
...A mi się dawno temu śniło, że mi Galanta ukradli - mokry się obudziłem...

Tia, miałem tak samo jak śniłem, że misio został na parkingu pod kinem, a po wyjściu stał brzydki "Hjujndaj" H200 !!! :shock:

akbi - 27-09-2006, 18:52

Tak sobie myślę z tymi snami chłopaki ... że z nami to chyba jest coś nie teges :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Anonymous - 27-09-2006, 19:13

Mi sie snilo ze gole cycate babki mnie gonily po plazy... cholera - dlaczego uciekalem??
piwkotom - 27-09-2006, 19:23

akbi napisał/a:
Ale miałem dzisiaj koszmarny sen ... śniło mi się że kupiłem samochód marki Rover

tfu, tfu... na psa urok ;)
adams12 napisał/a:
Mi sie snilo ze gole cycate babki mnie gonily po plazy... cholera - dlaczego uciekalem??

:lol: biedactwo :buhaha: jak mogles???!!! :P

mnie sie akurat (moze i na szczescie ;) ) nic nie sni.... nie zdazam :lol: jak zamkne oczy to juz budzik dzwoni :lol:

Anonymous - 28-09-2006, 13:23

Popprzedni właściciel mojego colta kupił właśnie rovera. Mówił że to już nie to co colt...
Mojej narzeczonej ostatnio sie śniło że jej subaru kupiłem... Dlaczego nie Evo nie wiem musze z nią poważnie porozmawiać... :twisted:

akbi - 28-09-2006, 18:40

Ficu865 napisał/a:
Mojej narzeczonej ostatnio sie śniło że jej subaru kupiłem... Dlaczego nie Evo nie wiem musze z nią poważnie porozmawiać...

ale Ty .... pewny jej jesteś :?: :mrgreen: :mrgreen:

Anonymous - 28-09-2006, 20:34

akbi napisał/a:
Ficu865 napisał/a:
Mojej narzeczonej ostatnio sie śniło że jej subaru kupiłem... Dlaczego nie Evo nie wiem musze z nią poważnie porozmawiać...

ale Ty .... pewny jej jesteś :?: :mrgreen: :mrgreen:

Dlaczego? że nie mitsu? poczekaj już dopracowałem to tak że colt sie jej podoba a mówiła że jak fiest awygląda do tego chce na spota jechać w najbliższym czasie:) jeszcze troche a tylko mitsu się jej będą śniły no i oczywiście JA :lol:

akbi - 29-09-2006, 08:17

Ficu865, myślałem, że jak już jest Twoją narzeczoną, to już ma obowiązek śnić o Tobie :mrgreen: :mrgreen:
Anonymous - 29-09-2006, 09:50

nie no cały czas mnie widzi więc choć po zaśnięciu jej dam spokój :wink:
Wracając do tematu. Dzisiaj śniło mi się że z jakąś dziewczyną stuknąłem się głową i po chwili okazało się że troche mi spuchła prawa strona twarzy a później w lustrze zobaczyłem wystający kawałek kości policzkowej... :x

Anonymous - 01-10-2006, 21:17

Ja kiedys mialem taki najpiekniejszy moj sen.
Snilo mi sie ze znalazlem sie na lace gdzie wszedzie rosnie gandzia :D Piekny sen, ale krotki... :| budzik zadzwonil ;/

Anonymous - 14-10-2006, 10:42

Swoje sny wpakuję do kategorii:
Koszmary - dawno temu śnił mi się FATAL ERROR!, a później wskakuję do łóżka taty i mówię : Tato śnił mi się FATAL ERROR!
Piękne sny - Śniło mi się to całkiem niedawno: szukałem czegoś i tak odkrywam koc z mojego łóżka i patrzę, a tu fura komórek znalazłem tam swoją wymarzoną (dodam, że ten sen śnił mi się jak chciałem kupić Motorolę V3)

Anonymous - 14-10-2006, 16:03

max napisał/a:
jak chciałem kupić Motorolę V3)

jak chcesz to ci moge oddac moja i nawet doplace;]