To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - beger do rządu - i to łaske im robiła

Anonymous - 27-09-2006, 09:57
Temat postu: beger do rządu - i to łaske im robiła
Ludzie, zatrzymajcie ten Świat, ja wysiadam.
Lepper to już było przegięcie do pęknięcia.
Ale beger???????????????????????????????????
Może od razu wybierajmy do rządu ludzi, którzy siedzą w pierdlu.
Po co udawać, że jest cacy?
PiS - pieniądze i stołki. Ciekawe czym nas jeszcze kaczyści urządzą.

Hubeeert - 27-09-2006, 10:36

Było już dziś ;-)
akbi - 27-09-2006, 16:01

Ja wczoraj oglądałem wiadomości, czy fakty jakieś i po 10 minutach zacząłem się zastanawiać czy ja oglądam informację z polskiej polityki czy jakiś kabareton.
Zaczynam już wymiękać jak tego słucham czy to oglądam ... generalnie jestm bardzo tolerancyjny, ale ... i tutaj piszę z moim pełnym oburzeniem ... :evil: jak COŚ takiego może rządzić krajem ?????? :evil:

JCH - 27-09-2006, 21:04

akbi napisał/a:
jak COŚ takiego może rządzić krajem ??????
Zapytaj się tych którzy głosowali :|
akbi - 28-09-2006, 08:31

JCH napisał/a:
akbi napisał/a:
jak COŚ takiego może rządzić krajem ??????
Zapytaj się tych którzy głosowali :|

jak zauważę takiego to ... rozjade :twisted:

Krzyzak - 28-09-2006, 08:35

Wiecie co Wam powiem - przestałem oglądać wiadomości. Czasem coś tam obejrzę, ale generalnie staram się robić swoje, a całą resztę mam w d...ie.
akbi - 28-09-2006, 08:51

Krzyzak napisał/a:
Wiecie co Wam powiem - przestałem oglądać wiadomości. Czasem coś tam obejrzę, ale generalnie staram się robić swoje, a całą resztę mam w d...ie.

Mnie ostatnio wkur... na maxa. Takiego chlewu dawno nie widziałem. Niemniej jednak oglądam czasami tych matołów bo jakby nie było w jakimś tam stopniu mają niestety wpływ na moje życie. Nie chcę też, jak spora część społeczeństwa, podczas wyborów sugerować się ich wspaniałymi spotami reklamowymi, które nic nie mają wspólnego z rzeczywistością.

Anonymous - 28-09-2006, 10:36

Ja już od dłuższego czasu nie oglądam wiadomości, bo tylko się denerwuję. Cóż z tego, skoro informacje atakują ze wszelkich możliwych stron. Media, rozmowy ludzi na ulicach czy w komunikacji miejskiej, dyskusje znajomych, rozmowy w pracy. Czasem żałuję, że nie mieszkam na bezludnej wyspie. Niezmiernie irytuje mnie to, że koalicja PiS trzyma się kurczowo miękkiej wyściółki stołków pod d** mimo, że nikt ich na tych stołkach nie chce widzieć. Tłumaczenia PiS-owców przypominają mi konferencje prasowe Urbana: plujesz im w twarz, a mówią, że to deszcz pada. Dzis padło nawet stwierdzenie, że Begerowej pomagały służby specjalne i wyposażyły ją w specjalistyczny sprzęt (który nota bene można kupić w niemal każdym sklepie komputerowym). Przed wyborami obiecywano rozliczenie SLD z afer ostatnich lat. Moje bardzo subiektywne zdanie jest takie, że w IV RP kaczej afer jest więcej i jakoś bardziej dotykają zwykłych ludzi. Zamiast wymądrzać się między sobą, rozliczać i przypisywać sobie cudzych zasług, może postaraliby się, by zapewnić Polsce i jej mieszkańcom jakąś przyszłość?! Tysiące jeśli już nie miliony wyjechały z kraju i nadal wyjeżdżają, a te pajace się cieszą, że bezrobocie spada.
A najsmutniejsze jest to, że nawet w przypadku posłania PiS-owców na zielona trawkę, lud znów da się omamić obietnicami gruszek na sośnie i pójdzie znów głosować na tych, którzy najwięcej tych gruszek obiecają. :cry:

Hubeeert - 28-09-2006, 12:23

akbi - 28-09-2006, 18:37

Hubeeert, Ty to masz wszędzie wtyki, nawet w Szwecji :mrgreen: