To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander I Ogólne - Dostajecie poczta gazetki od MMC?

dab - 18-04-2010, 19:25
Temat postu: Dostajecie poczta gazetki od MMC?
No wlasnie, w poprzednich autach, zawsze przysylali mi do domu co jakis czas gazetki danej marki, jakies informacje o promocjach na akcesoria itd...a tu lipa,..nic od Mitsu nie dostaje. :( Moze ma tu cos wspolnego fakt, ze nie kupilem outka w rodzimym miescie tylko w dalekiej konkurencji - Krakowie? :? ale to by bylo bez sensu...
Chyba ze Mitsu w ogole nie prowadzi takiej dzialalnosci i nic swoim klientom nie wysyla...? :roll:
Jak tam z tym u was? :roll:

KowaliK - 18-04-2010, 20:35

Jak jest jakaś promocja, np. na boxa :P czy inne akcesoria, to przychodzi... Może przypadkowo zastrzegłeś sobie w salonie, że nie chcesz tego typu rzeczy?
rezon - 18-04-2010, 21:21

dab, też nic nie dostaję - chyba, że od prawników MMC, ale to nie wygląda na folder, tylko na słabe ksero papieru firmowego ;) . A tak poważnie to od kilku poprzednich marek jednak od czasu do czasu coś dostaję - zwłaszcza mailowo regularnie Skoda, rzadziej Nissan.
karol_alasz - 18-04-2010, 21:52

Nie wiem czy regularnie czy nie ale pocztą od Mitsu dostaję-i chyba raczej nie ma znacenia gdzie kupowałeś...do mnie przychodzą przesyłki bodajże z Warsiawki... :lol:
sylb - 19-04-2010, 14:56

Przychodzą, chyba raz na kwartał, nie wiem dlaczego ale ostatnio dostałem 2 takie same.
dab - 19-04-2010, 17:27

Niektorzy dostaja po dwie a niektorzy wcale :lol: musze interweniowac! :mrgreen:
Anonymous - 19-04-2010, 17:45

Ja dostałem raz przez cały rok posiadania outka. :mrgreen:
Hiszpan - 20-04-2010, 22:05

Ja dostaję regularnie - 2 szt.
andkul2 - 21-04-2010, 15:29

nic nie dostaje :cry:
fufaj3 - 21-04-2010, 16:37

A ja dostałem przez cały rok tylko jedna i to z promocjami ostatnimi na akcesoria do Outlandera
Krzysiek_slask - 21-04-2010, 19:19

Ja nic nie dostaje i jakos szczegolnie nad tym nie ubolewam :)

Zawsze to mniej reklamowego spamu w skrzynce na listy

dab - 21-04-2010, 19:51

Ubolewac nie ma co ale czy ja wiem czy to spam? Przynajmniej w moim przypadku..w skrzynce mam jedynie rachunki do oplacenia... :cry: 8) Jakas gazetke od mitsu chetnie bym przegladnal :D
Krzysiek_slask - 21-04-2010, 20:22

dab napisał/a:
Ubolewac nie ma co ale czy ja wiem czy to spam? Przynajmniej w moim przypadku..w skrzynce mam jedynie rachunki do oplacenia... :cry: 8)

Szczesciaz :D . Ja zanim dogrzebie sie do prawdziwej korespondencji czesto musze sie przedzierac przez sterty ofert Media Marktow, Lidlow czy innych pozyczek chwilowek :?

dab napisał/a:
Jakas gazetke od mitsu chetnie bym przegladnal :D

A ja niekoniecznie.
Podejrzewam, ze poziom takiej gazetki jest zblizony do tego, co kiedys na czas pobytu w serwisie przegladalem sobie w ASO w Rybniku. Malo to obiektywne, wiekszosc artykulow to peany na czesc Mitsu ze sprytnie wplecionymi w tresc reklamami :) . Gazetka sygnowana byla logiem Mitsubishi

O promocjach zawsze mozna poczytac na mistubishi.pl albo tu na forum

andkul2 - 21-05-2010, 12:54

dostałem dzisiaj oferte promocyjną na zakup MMIS :D