Lubuskie - Prosba do MM z Gorzowa
buniago - 26-04-2010, 10:30 Temat postu: Prosba do MM z Gorzowa Witam,
Mam prosbe do klubowiczow/forumowiczow z Gorzowa Wlkp. mianowicie zakupilem wczoraj podlokietnik do mojej Carismy i chcialem oczywiscie zeby sprzedajacy mi go wyslal ale przejrzalem dzisiaj ze jedyne komentarze ktore on posiada (a ma ich tylko 10 :/ ) dostal za sprzedaz perfumow ktorych juz nie wystawia ?! , teraz sprzedaje tylko czesci samochodowe za co nie ma ani jednego komentarza ?!. Ze wzgledu na to zwracam sie z wielka prosba aby ktos z Gorzowa odebral ten podlokietnik i wyslal mi go kurierem albo jakos podal moze przy okazji do Zielonej Góry, szczegoły podalbym telefonicznie albo na priv.
Z gory dziekuje za pomoc
Frost - 26-04-2010, 13:05
ja moge się podj±ć ale nie prędzej niż czwartek moge go zawieĽć do Poznania w Poniedziałek albo wysłac kurierem, chyba ze kto¶ inny leci do ZG z GW w tygodniu
spown - 26-04-2010, 15:28
Jak co¶, to do Pzn też mogę zabrać go w łikenda majowego
buniago - 26-04-2010, 17:52
frost83 napisał/a: | ja moge się podj±ć ale nie prędzej niż czwartek moge go zawieĽć do Poznania w Poniedziałek albo wysłac kurierem, chyba ze kto¶ inny leci do ZG z GW w tygodniu |
a nie dalbys rade odebrac podlokietnika w srode i wyslac go od razu? zalezy mi zeby doszedl do piatku bo w zielonej bede pozniej dopiero w polowie maja i nie bede mial go jak odebrac :/ prezslal bym kase na UPS-a wiec jak bys wyslal w srode to w piatek na bank bym mial
rryba - 26-04-2010, 19:29
Jak co¶ to również służę pomoc±
buniago - 27-04-2010, 09:38
Sprawa w trakcie zalatwiania
Frost - 27-04-2010, 11:12
buniago, sorki że teraz dopiero odp. Niestey w ¶rode wcz¶nie nie dam rady bo jestem w Poznaniu i wróce dopiero wieczorem.
buniago - 30-04-2010, 16:14
witam,
sprawa zalatwiona, wielkie podziekowania dla uzytkownika rryba za cala pomoc. mam nadzieje ze bede mial okazje osobiscie podziekowac na jakims spocie.
pozdrawiam i prosze adminow o zamkniecie tematu
rryba - 30-04-2010, 17:07
buniago nie ma sprawy, cieszę się że mogłem pomóc
|
|
|