To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2,5 V6 Ostrzeszów 1997rok, prawy kielich

szubab - 03-05-2010, 16:42
Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2,5 V6 Ostrzeszów 1997rok, prawy kielich
Co myślicie o tym Galu z Ostrzeszowa? Poprosiłem sprzedającego o dokładne zdjęcia komory silnika, prawy kielich wygląda na nich raczej brzydko. Proszę napiszcie, czy jest sens interesować się tym samochodem?

MITSUBISCHI GALANT 2.5V6 GAZ SEKWENCJA

Kod:
Rok produkcji (1900 - 2100):    1997
Przebieg (km):    199000
Pojemność silnika (cm3):    2500
Moc silnika (KM):    163
Skrzynia biegów:    Manualna
Rodzaj paliwa:    Benzyna + LPG
        Typ:    Kombi
Liczba drzwi:    4/5
Kolor:    Niebieski
Stan:    Używany
Uszkodzony:    Nie

Wyposażenie    ABS, Alufelgi, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Klimatyzacja, Lakier metallic, Poduszka powietrzna, Radio+CD, Szyberdach, Tempomat, Wspomaganie kierownicy
Informacje dodatkowe    Bezwypadkowy, Zarejestrowany w Polsce

Zamów inspekcję 

Opis   

Witam.
Posiadam na sprzedaż auto marki Mitsubischi Galant 2.5 V6 benzyna + gaz sekwencja.
Autko kupiłem w 2007r. Po zakupie zostało wymieniony rozrząd kompletny wraz  z pompa wody, oleje , filtry.
W lipcu 2008r. zrobione zostały nadkola tylnie , a w sierpniu zamontowałem gaz firmy STAG 300.
Przez cały okres mojego użytkowania nic mi się niespodziewanego nie wydarzyło.
W autku nic nie puka , nic nie stuka - wszystko wymieniane na bieżąco - oleje , filtry ,itp.
Auto jest zarejestrowane w Polsce. Przegląd i OC  ważne do końca roku.
Auto posiadam praktycznie pełne wyposażenie - wszystko w nim działa.
Miesiąc temu wymieniłem kompletne sprzęgło.
Cena : 12000 zł.

Rafal_Szczecin - 03-05-2010, 17:32

jezeli masz jakiegos dobrego blacharza/lakiernika, ktory Ci to porzadnie zrobi, bo nie przerosnie go ta praca, to jezeli samochod nie ma innych wad, to mysle, ze warto sie nim zainteresowac .
jakos wielkiej tragedii nie ma, ale trzeba sie tym zajac JUZ

Tomek - 03-05-2010, 20:08

ten był do sprzedania już ponad pół roku temu, kiedy ja jeszcze interesowałem się przedliftowymi kombiakami

tutaj jest więcej http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=41841

gość od tego czasu zjechał conajmniej 3 tyś.
Generalnie jak za zarejestrowany egzemplarz, do tego z LPG, to cena 12 tys, jest b. niska, co na pewno odzwierciedla stan auta
sam fakt, że się nie sprzedał długi czas, a drogi nie jest i ma LPG to o czymś świadczy

Kaucz - 04-05-2010, 01:14

http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=45765

Tutaj było pisane na jego temat. Sam się nim interesowałem, ale odpuściłem i zacząłem szukać sedana. Wg mnie sam fakt, że tak długo stoi o czymś jednak świadczy...

szubab - 04-05-2010, 22:48

Wielkie dzięki Panowie. Wynika z tego że Galant dość intensywnie tanieje, 09.09 - 15000; 12.09 - 13000; 05.10 - 12000. Może i jest wart tych pieniędzy.
Pozostawiam jednak sobie przyjemność dalszych poszukiwań :)