Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2,5V6 1999 Czaple - prośba o opinie
rymas - 06-05-2010, 19:48 Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2,5V6 1999 Czaple - prośba o opinie Chłopaki z Czapli przyciągnęli nowego Gala Ładna sztuka... Co o nim myślicie?
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C12960022
Kod: |
Mitsubishi Galant PIĘKNY 2.5 V6 MANUAL,ZOBACZ!
14 300 PLN / 3 507 EUR (do negocjacji)
Sedan / Limuzyna
Informacje:
Rok produkcji: 1999, Data rejestracji: 12/1999, 153 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 163 KM (120 kW), Pojemność skokowa: 2500 cm3, benzyna, niebieski-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/nieopłacony, Kraj pochodzenia: Niemcy,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, tempomat, światła przeciwmgłowe
Dodatkowe informacje:
serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:
Witam! Na sprzedaz przepiękny Mitsubishi Galant z silnikiem 2.5 V6+ manualna skrzynia biegów-sprowadzony do Polski DZISIAJ rano 4.05.2010! Zakupiony bezposrednio od właścicielki,swieżo wymeldowany w Niemczech. Auto prowadzi się perfekcyjnie,w środku jest cicho,przyjemnie,zawieszenie w idealnym stanie. Samochód od nowości miał tylko 2 właścicieli,od 8 lat był w posiadaniu niemki. Autko jest bardzo zadbane,lakier jak na swoje lata jest w bardzo dobrym stanie,auto BEZWYPADKOWE. Przebieg potwierdzony książką serwisową. Auto na wyposażeniu posiada:
-Klimatyzacje typu KLIMATRONIK-sprawna
-4 poduszki powietrzne
-4elektryczne szyby
-składane lusterka
-podgrzewane lusterka
-elektrycznie regulowane lusterka
-tempomat
-elektroniczne zegary "High Kontrast"
-halogeny
-2 podłokietniki
- 5 zagłówków
-welurową tapicerke
-chromowe alufelgi 16 calowe+ praktycznie nowe opony Goodyear'a 205/50/16!
-wspomaganie kierownicy
-bardzo fajną lotke na klapie z tyłu
-końcówke wydechu "REMUSA" -nie wyje,nie buczy,lecz delikatnie warczy,bardzo fajny efekt
-centralny zamek sterowany z pilota
-Radio CD+ 8 Głośników+ elektryczna antena(sprawna)
-regulowana kierownice
-zderzaki+progi w kolorze nadwozia
-chromowe listwy przy szybach do okoła auta (przy szybach)-coś na wzór Audi,Passat,
-carbonowa okleina pulpitu,gałka zmiany biegów w carbonie, nakładka na lewarku od ręcznego w carbonie, kratki przy nawiewach również w carbonie-dołożone przez właścicielke,ale zrobione jak nalezy
- w carbonie również wycieraczki zewnetrzne+plastiki przy lusterkach
Auto na żywo,a szczegolnie podczas jazdy prezentuje sie świetnie! Po prostu powala. Ten kolor lakieru+ chromowe alufelgi -idealnie się zgrywa.
Jeżeli ktos szuka Galanta po Liftingu z silnikiem 2.5 V6,to szczerze polecam ten samochód.
Autem można wracac na kołach!
Możliwosc zarejestrowania w Polsce!!
|
mario mario - 06-05-2010, 22:09
Cena normalna, auto wygląda normalnie, aczkolwiek składane lusterka to w niektórych wersjach tych najbogatszych, między innymi VR4, elegance i nie wszystkich GTZ, ten egzemplarz wygląda na zamawiany także byłby dobrym rarytasem. Zdjęcia robione z bezpiecznej odległości i praktycznie mało zdjęć ze środka auta. Osobiści e auto mi się podoba. Całkowity koszt auta to ponad 18000 zł.
Tomek - 06-05-2010, 22:16
mario mario napisał/a: | Cena normalna, auto wygląda normalnie, aczkolwiek składane lusterka to w niektórych wersjach tych najbogatszych, między innymi VR4, elegance i nie wszystkich GTZ, ten egzemplarz wygląda na zamawiany także byłby dobrym rarytasem. Zdjęcia robione z bezpiecznej odległości i praktycznie mało zdjęć ze środka auta. Osobiści e auto mi się podoba. Całkowity koszt auta to ponad 18000 zł. |
patrząc na kompozycje wnętrza, to te składane lusterka mi bardziej pasują na dołożone przez użytkownika bardziej niż na "specjalne zamówienie"
mario mario - 06-05-2010, 22:18
tomek84, i tak może być, ale jakim kosztem. Jeżeli tak to tylko świadczy o tym, że właściciel patrzył na to autko szczególnie.
Tomek - 06-05-2010, 22:20
nawet jeśli lusterka są fabryczne z tego auta to całe wnętrze już na pewno nie
swoją drogą dziwnie na skomponowany panel klimy
robertdg - 06-05-2010, 22:29
tomek84 napisał/a: | swoją drogą dziwnie na skomponowany panel klimy | sprzedawca napisal Cytat: | -carbonowa okleina pulpitu,gałka zmiany biegów w carbonie, nakładka na lewarku od ręcznego w carbonie, kratki przy nawiewach również w carbonie dołożone przez właścicielke,ale zrobione jak nalezy
- w carbonie również wycieraczki zewnetrzne+plastiki przy lusterkach |
Tomek - 06-05-2010, 22:31
robertdg no widzisz jak to dobrze czasem przeczytać co zostało napisane
ale nadal pozostaje sprawa panelu klimatronika, bo zrobione jest to moim zdaniem jednak nie tak jak się należy
fj_mike - 07-05-2010, 09:23
Można śmiało powiedzieć, że misio był dopieszczany. Czy jest to zrobione dobrze czy nie, ze zdjęć tego nie odgadniemy.
Lotka tylna jakaś nietypowa, dyskretna. Jak na mój gust wygląda elegancko.
Chrom na przednim zderzaku też wygląda bardzo ładnie. Pasuje z atrapą grila.
Uważam, że warty uwagi.
Owczar - 07-05-2010, 10:23
Galancik ładny, a elektryczne lusterka w tych wersjach były spotykane. I to żadna nowość.
rymas - 07-05-2010, 11:49
Patrze na inne Galanty z felgami 16" i wydaje mi się jakby ten obniżony był
robertdg - 07-05-2010, 11:52
pewnie jest, bo tak wyglada.
soko - 08-05-2010, 06:03
Wystarczy zadzwonić do chłopaków i zapytać a na pewno powiedzą o wiele więcej na temat samochodu, jak wygląda ta okleina czy tez samochód był obniżany.
Ja po swojego Gala przejechałem w ciemno do Czapli całą Polskę w poprzek ale jak najbardziej nie żałuję
Mogę się wypowiedzieć co do koloru bo zdjęcia nigdy nie pokażą jaki jest w rzeczywistości w słońcu ma barwę stalową (z niebieskiego wpada bardziej w szary) ale gdy zaczyna się ściemniać robi się ciemno niebieski Polecam Mam identyczny lakier i.. coś pięknego no z tym że mój to Nardi Torino w pełnej opcji...
jurekschroda - 08-05-2010, 09:20
Miś ładny. Kolor chyba taki sam, jaki ma cuuube
Jesli chodzi o dodatki w kabinie - dźwignia ręcznego, gałka biegów itp. wyglądają jak z katalogu ori akcesoriów do galanta. Ktoś sobie zamówił przy kupnie, tak myślę.
Czy ładne ? Kwestia gustu. Jako tako jak dla mnie, ale ujdzie.
Bardzo fajnie wygląda też ta chromowana listwa z boku między szybami a blachą.
Czy obniżony ? No, wygląda nisko, ale zdjęcia są robione na trawie, a nie asfalcie - może to po prostu złudzenie ?
SiM - 08-05-2010, 21:36
ogłoszenie zniknęło z otomoto
Rafal_Szczecin - 08-05-2010, 23:37
pewno opchniety
|
|
|