To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Wybory II moderatora Lubelskiego

pawela - 08-05-2010, 16:05
Temat postu: Wybory II moderatora Lubelskiego
postanowiłem poszukać wśród Was pomocnika. Nie mam już tyle czasu do siedzenia na kompie jak kiedyś, i nie chcę ciągle ja wychodzić z inicjatywą spotów, integracji itp, więc chętnie przerzucę na kogoś część odpowiedzialności :D

Będę szczery - ponieważ nie widzę wśród userów z Lubelskiego jakichś super aktywnych userów - nie narzucam żadnego kandydata.
W tym temacie zgłaszajcie propozycje kandydatów z argumentacją.
Można nominować siebie i kogoś, za jego zgodą w tym temacie.
Potem zrobimy ankietę
Jeśli nie będzie chętnych - ustępuję ze stanowiska i daję wolną rękę

Spoxik - 08-05-2010, 21:04

może by tak poruszyć owy temat na spocie jak będzie chwilka czasu pomiędzy burzliwymi dyskusjami spotowiczów...

[ Dodano: 08-05-2010, 21:10 ]
PS. ja proponuje, żeby pomocnikiem była osoba z którą pawela, często się widzi, zna się trochę na sprawach komputerowo-internetowych (żeby nie miał problemów z moderowaniem), oraz aby w miarę często zaglądał na forum :mrgreen:

Pozdrawiam

pawela - 12-05-2010, 16:16

zainteresowanie zerowe widzę, więc zgodnie z obietnicą USTĘPUJĘ Z FUNKCJI MODA LUBELSKIEGO. Administracja forum zostanie poinformowana niebawem
Spoxik - 12-05-2010, 19:26

pawela, poczekaj może jeszcze do niedzieli...
Soner - 12-05-2010, 21:18

Tak jest, również proponuję żeby poczekać z takimi decyzjami do spotu, tam będzie lepiej o tej sprawie porozmawiać.
pawela - 12-07-2010, 12:50

odkopuję temat, tym razem wybory na pierwszego i jedynego moda, związane z moją rezygnacją.
Będzie wstyd jak się nikt nie zgłosi, więc nie zawiedźcie, zasady kilka postów wyżej

akbi - 12-07-2010, 14:56

pawela, Dziękuję za dotychczasową współpracę, mam nadzieję, że zgłosi się godny następca.
pawela - 15-07-2010, 13:49

zaintersowanie uhmmmm, aż dymi :roll:
tomasek - 15-07-2010, 20:22

Pawela myśle że to okres wakacyjny sprawia że jest takie duże zainteresowanie :oops: wiele osób wyjechało na odpoczynek a swoją drogą jesteś już dosyć długo w Mitsu i poznałeś troszkę osób więc może jakaś twoja propozycja :roll: a może ludzie się wstydzą kogoś zaproponować :oops: pozdrawiam
pawela - 16-07-2010, 12:44

wyslalem kilka pw, wiem ze zostaly odczytane, pozostaly bez odpowiedzi, jako mod widze tez, kto i kiedy przeglada temat - liczba aktywnych userow nie zmniejszyla sie w zwiazku z wakacjami...
tomasek - 16-07-2010, 15:44

To przykre :evil: sorki ale nie wiedziałem :( mam wrażenie jakby nasz region przysnął :doubt:
Spoxik - 16-07-2010, 16:59

No ja osobiście nie wiem kogo mogę zaproponować... :(

A bardzo szkoda.

Starion - 19-07-2010, 13:56

bo to jest tak że jak się nikt nie zgłasza to każdy wie że proponując kogoś będzie to robił na siłę i może się stworzyć niemiła atmosfera nie tylko między tymi dwoma osobami.

Mnie się wydaje że jeśli nie przejdzie dyktatura (Paweł nie wyznaczy paluchem następcy) ani anarchia (czyli bezmoderatorowość regionu LUB) to może zróbmy demokratycznie ankietę z sensownej liczby najaktywniejszych osób co pewnie można gdzieś podejrzeć i każdy sobie bezimiennie kliknie kogo uważa za najlepszego kandydata. W ten sposób osobę której zaproponujemy moderowanie wskażą cyferki a nie ktoś konkretnie.

sounds fair? ;)

zbycho77 - 20-07-2010, 21:21

fair ...
dobry pomysł

pawela - 24-07-2010, 11:54

Starion napisał/a:
zróbmy demokratycznie ankietę z sensownej liczby najaktywniejszych osób co pewnie można gdzieś podejrzeć i każdy sobie bezimiennie kliknie kogo uważa za najlepszego kandydata.

od początku o tym mówie.... tylko wymień tych udzielających się.
Starion, a Ty nie chcesz stołka? :P