To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Moj mały niebieski :)

daga201 - 09-05-2010, 14:22
Temat postu: Moj mały niebieski :)
Witam wszystkich :) Jak to sie wszystko zaczelo ?? Widzialm kiedys na ulicy Colta CJ0 - pomyslalam nawet fajny w ruch poszlo allegro ale ceny CJ-otek byly zbyt wysokie jak na moja kieszen tak wiec przegladalam roczniki wczesniejsze CA0 szukalam informacji na temat tego modelu i trafilam na COLTMANIA.PL i wiedzialam juz ze to bedzie moje auto wpadlo mi od razu w oko:) Tak wiec zaczelam zbierac fundusze i po kilku ostrych dyskusjach z paroma osobami na temat japonskich aut ( ze drogie czescie itd :D ) kupilam COLTA :) jechalam po niego do Wroclawia byl to pierwszy colt ktorego ogladalam no i juz zostal w moich rekach :) . Do dnia jestem jego szczesliwa posiadaczka

Silnik 1,3
Wersja GLXi
1995r
Jestem jego 3 włascicielem wczesniej jezdzil w DE
Cechy charakterystyczne naklejki CM na szybach i naklejka jakiegos tuningowego samochodu na tylnim zderzaku

Pozdrawiam :)

Szczegolnie pozdrowienia dla CHWALOW - w koncu zebralam sily zeby sie i tutaj zarejestrowac :D :D

Fotka

Uploaded with ImageShack.us

A tu fotka colta zaraz po zakupie

jacek11 - 09-05-2010, 14:38

daga201, dobry wybór :) Moim zdaniem,CA0 jest ładniejszy niż CJ0.
Miło,że dołączyłaś do nas :)

Pozdro. :)

daga201 - 09-05-2010, 14:49

jacek11, no ładniejszy ładniejszy :) :)
wyderka - 09-05-2010, 15:00

fajny misio :wink: hmm właścicielka też zapewne interesująca :D hihi
londolut - 10-05-2010, 00:37

A ja miałem okazję zobaczyć na żywo Colta :) Fajny kolor i wyposażenie. Masz u siebie niecodzienną tapicerkę poduchę pasażera tylko szkoda że są korby. Jedno co mi się rzuciło na oczy to paskudna rysa na tylnym błotniku od strony kierowcy - głęboka chyba aż do blachy.

Szerokości życzę :)

daga201 - 10-05-2010, 09:22

widze ze mi co do cm przeleciales colta :D no ta rysa jest paskudna ale jak go kupilam to ona juz byla:) moze kiedys to zrobie :) Pozdrawiam
robertdg - 10-05-2010, 10:45

daga201 napisał/a:
widze ze mi co do cm przeleciales colta
londolut niegrzeczny jestes [-X

daga201, zadowolenia z nabytku ;-)