To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Techniczne - [Cari 1.9DI-D] Problem z komputerem

marqs - 09-05-2010, 18:15
Temat postu: [Cari 1.9DI-D] Problem z komputerem
Witam jestem tu nowy i nie mogłem znaleźć tego problemu na forum. W mojej Carismie rozładował mi się aku i gdy założyłem nowe aku komputer już nie ruszył. Wyskakuje tylko info, żeby włożyć oryginalną płyte z navi. Nawet radio nie działa tylko kasety idą :( . W Holandi gdzie auto jest jeżdżone żadn mechanik nie potrafi temu sprostać. Może ktoś wie jak zdobyć taką płytke? Albo umie takie coś naprawić. Oczywiście za naprawę jestem w stanie zapłacić tylko żeby to działało tak jak należy.
pawelsonx - 09-05-2010, 19:44

rozkmiń tą stronę http://mek1.ru/index.php?...id=23&Itemid=44

gdzieś jest płytą do ściągnięcia

marqs - 09-05-2010, 20:08

No jakieś są tam płytki do navi, ale czy ktoś się może orientuje czy rzeczywiście taka płytka z navi naprawi komputer?? Może się już ktoś spotkał z takim czymś?
pawelsonx - 09-05-2010, 20:14

kup za jowra płytę cd+rw nagraj i się przekonaj. Nic nie tracisz a może zyskasz
Saqu - 09-05-2010, 20:45

Co do płyty jednak bym proponował zwykły CD-R ;) bo CD+RW nie zawsze chcą być czytane przez radia.
marqs - 10-05-2010, 14:14

oki. Bede probowal jak cos osiągne to napisze. Tylko teraz musze czekać aż moje autko zjedzie do domku. Dzieki koledzy

[ Dodano: 02-06-2010, 17:29 ]
Jednak nic z tego nie będzie. Z tej stronki co podał pawelsonx to jak ściągam to wszystkie archiwa sa uszkodzone. Czy moze ktos podac inny link z dzialajacymi plikami??