Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.5 24V , 97r., sedan, srebrny, Warszawa
Martka - 12-05-2010, 02:49 Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2.5 24V , 97r., sedan, srebrny, Warszawa Heh Koledzy i Koleżanki... Mam nadzieje, że nie będziecie na mnie źli za prośbę o ocenę trzeciego i ostatniego Galanta, jakie wpadły mi w oko. Kolejny raz serdeczne podziękowania!
Galant 2.5 97r. Warszawa

http://yfrog.com/bhokazjamitsubishigalant2j

Cytat: | Rok produkcji (1900 - 2100): 1997
Przebieg (km): 205000
Pojemność silnika (cm3): 2500
Moc silnika (KM): 163
Skrzynia biegów: Manualna
Rodzaj paliwa: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Liczba drzwi: 4/5
Kolor: Srebrny
Stan: Używany
Uszkodzony: Nie
Wyposażenie ABS, Alufelgi, Autoalarm, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Immobilizer, Klimatyzacja, Komputer pokładowy, Lakier metallic, Poduszka powietrzna, Skórzana tapicerka, Szyberdach, Wspomaganie kierownicy
Informacje dodatkowe Bezwypadkowy, Zarejestrowany w Polsce
WITAM !!!
PRZEDMIOTEM SPRZEDAŻY JEST
SAMOCHÓD OSOBOWY
MITSUBISHI GALANT 2,5 V6 163 KM
ROK PRODUKCJI: 1997
SKRZYNIA MANUALNA 5 STOPNIOWA
STAN LICZNIKA: 205000 KM
KOLOR: SREBRNY METALIK
SAMOCHÓD W BARDZO DOBRYM STANIE TECHNICZNYM JAK I WIZUALNYM. AUTO JEST BARDZO DYNAMICZNE I SZYBKIE W KOŃCU TO SILNIK BENZYNOWY V6 O MOCY 163 KM CO SPRAWIA ŻE JAZDA TYM SAMOCHODEM TO CZYSTA PRZYJEMNOŚĆ.
AUTO EKSPLOATOWANE W KRAJU
ZADBANE WNĘTRZE
WYPOSAŻENIE:
AUTOMATYCZNA KLIMATYZACJA
ALUFELGI
SKÓRZANA TAPICERKA
PODGRZEWANE FOTELE
4x ELEKTRYCZNE SZYBY
4x PODUSZKI POWIETRZNE
ELEKTRYCZNE I PODGRZEWANE LUSTERKA
ELEKTRYCZNY SZYBERDACH
CENTRALNY ZAMEK
AUTOALARM
REGULACJA KIEROWNICY
REGULACJA ŚWIATEŁ
HALOGENY
IMMOBILIZER
RADIO
ABS
KOMPUTER POKŁADOWY
DREWNIANE WYKOŃCZENIA
ZESTAW GSM
PODŁOKIETNIK Z TYŁU I Z PRZODU
BEZWYPADKOWY
ZAREJESTROWANY W POLSCE
AUTO POSIADA WAŻNE UBEZPIECZENIE OC I PRZEGLĄD
NAPRAWDĘ POLECAM TO AUTO. NIE JESTEM ŻADNYM HANDLARZEM.
ZAPRASZAM DO OGLĘDZIN AUTA I NA JAZDĘ PRÓBNĄ
CENA:
9300 ZŁ DO NEGOCJACJI !!!
KONTAKT:
602 - 281 - 147
692 - 048 - 767 |
Z poważaniem
Martka
Tomek - 12-05-2010, 08:47
kierownica mocno wytarta, brak skóry na lewarku i na dźwigni ręcznego + brak zdjęcia fotela kierowcy
wszystko to wskazuje na przebieg większy niż deklarowany
a to ciekawe
Kod: |
DREWNIANE WYKOŃCZENIA
|
drewnopodobne
w komorze silnika bardzo brudno i rdza, szczególnie zaawansowana na kielichach
mało zdjęc i wszystkie robione tak, żeby nic nie pokazać
nadkola tylne wyglądają na malowane
cena niska i zapewne adekwatna do stanu
robertdg - 12-05-2010, 12:59
Przylaczam sie do opinii tomek84, auto zmeczone, korozja wychodzi, ciekawe jak zawieszenie i skrzynia pracuja, moze by ktos z regionu warszawskiego rzucil na niego okiem, bo byc moze mechanicznie okazac sie perelka, tyle ze blacharsko zbliza sie do miana padaki, ale nie ma tragedii bo mozna wszystko naprawic, pozostaje jedynie kwestia za jaka kase.
Rafal_Szczecin - 12-05-2010, 13:50
tomek84 napisał/a: |
w komorze silnika bardzo brudno i rdza, szczególnie zaawansowana na kielichach |
jezeli takie kielichy to tragedia, to nie widzieliscie tragedii, to co jest w tym galu , powiedzialbym, ze to pikus
Tomek - 12-05-2010, 20:39
Rafal_Szczecin napisał/a: | tomek84 napisał/a: |
w komorze silnika bardzo brudno i rdza, szczególnie zaawansowana na kielichach |
jezeli takie kielichy to tragedia, to nie widzieliscie tragedii, to co jest w tym galu , powiedzialbym, ze to pikus |
a kto mówił, że tragedia
ja pisałem, żę rdza najbardziej zaawansowana na kielichach
p_bladek - 13-05-2010, 21:57
Jak zdąże przed wyjazdem to podjadę go oblukać niestety nie mam miernika lakieru ale chociaz pomacam.
fj_mike - 13-05-2010, 22:21
Zderzak przedni jest chyba uszkodzony (pęknięty od spodu w okolicach mocowania osłony).
Rafal_Szczecin napisał/a: | jezeli takie kielichy to tragedia, to nie widzieliscie tragedii, to co jest w tym galu , powiedzialbym, ze to pikus |
Tragedia czy nie to problem z tym jest. Problem może być też znalezienie kogoś kto się tego podejmie. Jeden warsztat będzie miał w nosie taką babraninę, inny zrobi ale weźmie grubą kasę a jeszcze inny podejmie się tego nie mając "skilu" - czyli zrobi byle jak.
W Gdyni odmówiono mi w trzech warsztatach poprawek kielichów. W Gdańsku za nadkola tył chcieli 1500zł plus własne reperaturki, oczywiście bez robienia przodu (u mnie wygląda to o niebo lepiej niż na tym egzemplarzu).
Jeśli nie masz żadnego znajomego lakiernika to problem z radzą na kielichach w tym przypadku może być spory.
Martka - 14-05-2010, 00:25
hmmm to tego chyba jednak sobie odpuszcze skoro tak mówicie... Najbardziej interesuje mnie ten z Pieszyc.
|
|
|