Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] 2,0 ben+LPG, 1998r, sedan, Radom - prośba o opin
yahoo_wlkp - 16-05-2010, 17:14 Temat postu: [EAx 97-04] 2,0 ben+LPG, 1998r, sedan, Radom - prośba o opin Link do strony
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C13186481
Bardzo mi sie spodobal, cenowo tez nie jest zle. Co o nim sądzicie ?

Kod: | Japońska Legenda na każdą kieszeń.
Czy nigdy nie marzyłeś o tym by jeździć samochodem z "diamentami" na masce?
Na pewno tak.
W takim razie teraz masz taką możliwość.
Europejski wygląd. Japońska Precyzja.
Ludzie oglądają się za tym groźnym autem.
Na światłach też masz w co depnąć!
Spalanie 8l gazu/100km
Bezwypadkowy, chyba, że za wypadek liczysz jeżdżenie po Polskich drogach.
Mechanicznie idealny. Wizualnie super choć kilka małych zadrapań się zdarzyło, ale czego wymagasz od 12letniego auta?
Super wyposażony:
-Climatronic
- ABS
- ASR
- Air Bag x2
- El. szyby x4
- El. lusterka
- El. światła
- El. szyberdach
- Wspomaganie kierownicy
- Centralny zamek
- Immobilizer
- Radio CD + oryginalna zmieniarka
- Podgrzewana przednia szyba
- Podgrzewana tylna szyba
- Ksenonowe światło
- Wiele schowków, uchwytów na napoje, ect.
Po wymianie oleju, filtrów, rozrząd, itp.
Jeśli szukasz dobrego Galanta to tutaj go nie ma. Ten jest ŚWIETNY!
No i cena która nie dość że nie jest wysoka to jak za takiego konika uważam że i rozsądna, a zawsze na przysłowiowy "zapach" można coś opuścić.
Popatrz jakie auta w tej cenie możesz kupić i porównaj WYGLĄD. Porównaj OSIĄGI. Porównaj WYPOSAŻENIE.
Niemiecka czy Angielska codzienność czy może Japońska Legenda?
Zdecyduj sam i dzwoń.
Nie piszcie sms'ów, tylko dzwońcie.
Konkretny kupiec nie pożałuje. |
robertdg - 16-05-2010, 18:35
Zdjęcią nie najlepsze, przednie i poczne kierunkowskazy zmienione z pomaranczowych na przezroczyste, tylna klapa cos odstaje delikatnie nad blotnik po lewej stronie, antena wyglada na krzywa i nie chowa sie do konca, zderzak tylny idzie po łuku na dole, najprawdopodobniej listwa mocujaca ugnita albo wyłamana. Na tylnym zderzaku jest slad jakby sie oparł na słupku, fotel kierowcy jakis dziwnie pomarszczony.
Brak zdjecia komory silnika, zdjecia przodu najlepiej byłoby jakby te przy zapalonych swiatlach byly zrobione bez swiatel, bo wydaje mi sie ze zderzak z prawej strony jest troszke zanizony.
Co do opisu:
Cytat: | Europejski wygląd. Japońska Precyzja. | Nie rozumiem, projektowal go europejczyk a wykonal Japoniec Moze mi ktos wytłumaczy
Cytat: | Spalanie 8l gazu/100km |
Na trasie czy w mieście
nie było czegoś takiego w tym aucie, albo inaczej bylo ale inaczej sie nazywalo i napewno nie bylo go w tym egzemplarzu, no chyba ze wlasciciel sobie dolozyl
no ciekawe, bo jezeli to jest tzw zestaw HID to mozna go wyrzucic do najblizszego kosza na smieci
Cytat: | Jeśli szukasz dobrego Galanta to tutaj go nie ma. Ten jest ŚWIETNY! | ciekawe pod jakim względem, ani to sport, ani skorzanych dodatkow nie ma, ani alumow, ani szerokich zderzakow, ani progow, taka podstawowa wersja, no wyroznic mozna climatronic i komlet elektrycznych szyb
Zapytaj jeszcze jaka tam jest instalacja gazowa i czy sa na nie papiery, oraz popros o wiecej lepszych zdjec w tym calej komory silnika - zaznacze "Calej komory silnika"
Auto stoi na miejscu dla inwalidów, a wymaganego oznaczenia nie widac
luckyluck - 16-05-2010, 21:47
Sprzedający wykazał się niezłą fantazją, nie ma co...
Ciekawe jakie opowieści na żywo można usłyszeć?
fj_mike - 16-05-2010, 21:51
Masz to oko robertdg.
Sprzedający ma bajer
yahoo_wlkp, prosiłem cię o dostosowanie tematu do wzoru. Jeśli masz z tym problem to chętnie pomogę. Daj tylko znać
|
|
|