Car Audio - Panasonic CQ-C1311N , gdzie jest sterowanie wzmakiem ?
szpala85 - 01-10-2006, 16:27 Temat postu: Panasonic CQ-C1311N , gdzie jest sterowanie wzmakiem ? mam problem ostatnio mialem okazje kupic radio Panasonic CQ-C1311N za dobra cene (100% legalnie , pudelko i inne pierdoly ) , podlaczam do mojego wspanialego Colta , wzmak podlaczam , patrze .... zostal mi jeden kabelek ..... sterowanie wzmacniaczem .... patrze .... a w radiu nie ma takiego wyjscia ..!!!!! (wczesniej mialem Sony CDX-CA700x , i normalnie mialo takie wyjscie ) , co robic czy to jest normalne ( sa czincza na wzmacniacz , a nie ma kabelka sterujacego ?)
Czy tez zostawic Soniacza i sprzedac Panasonica (wzielem Panasonica bo mial mp3 i fajny wyglad , cena tez byla atrakcyjna bo ziomek wyjechal do irlandi i kupil sobie radio z dvd , panasonic juz mu nie byl potrzebny )
Prosze o pomoc
josie - 02-10-2006, 11:21
Podłącz sterowanie wzmacniaczem - czyli REM (włączanie wzmacniacza) pod przewód radia odpowiadający za wysuwanie anteny elektrycznej. Albo zrób sobie pstryczek którym będziesz podawał "+" na ten kabelek sterowania.
szpala85 - 03-10-2006, 08:52
josie napisał/a: | Podłącz sterowanie wzmacniaczem - czyli REM (włączanie wzmacniacza) pod przewód radia odpowiadający za wysuwanie anteny elektrycznej |
dziala Wielkie dzieki
(ale tez ci z Panasonica ze nie dali kabelka na wzmacniacz .... z reszta nie wazne )
Pozdrawiam
|
|
|