To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Spotkanie małopolskich MM w Krakowie. - 13.06.2010 g.19.oo

Adaho_krak - 25-05-2010, 12:06
Temat postu: Spotkanie małopolskich MM w Krakowie. - 13.06.2010 g.19.oo
Zapraszam wszystkich na spotkanie małopolskich MitsuManiaków w Krakowie.

Spotkanie odbędzie się w dniu 13 czerwca 2010 (niedziela) o godzinie 19.oo.

Miejsce spotkania to "OBERŻA POD CZARNYM KONIEM" na ul. Klasztornej 25 w Krakowie

Mamy zarezerwowany stolik na 20 osób i mam optymistyczną nadzieję, że będziemy prosić o dostwakę. Hasło rezerwacji to "MITSUMANIAKI".
Ponadto mamy uzgodniony rabat na pożywienie i napoje w wyskości około 10%, oczywiście na hasło "MITSUMANIAKI".

SERDECZNIE WSZYSTKICH ZAPRASZAM.

Jeśli ktoś nie otrzymuje powiadomień o spotach proszę mnie o tym poinformować.

Kto deklaruje swą obecność ?? Proszę o dopisywanie się do listy !!

LISTA:

1. Adaho_krak
2.

Jackall - 28-05-2010, 19:34

Niestety tym razem się nie pojawię bo córka chyba by mi nie wybaczyła gdybym jej chrzciny opuścił :biggrin:
Korzystając z okazji i tematu mam pytanie do organizatorów i małopolskich MM co o tym sądzicie i czy byłaby możliwość organizowania spotkania troszkę wcześniej? Tak np 17-18?? Co o tym sądzicie? Wiem, że termin został ustalony w drodze głosowania. Mam dziwną pracę która zaczynam w nocy z niedzieli na poniedziałek a chciałbym pobyć troszkę dłużej na spocie niż ostatnio. Na marginesie dodam, że najbardziej pasowałoby mi gdyby spotkania były w piątek lub sobotę :wink:

jaca71 - 28-05-2010, 19:48

Jackall napisał/a:
mam pytanie do organizatorów i małopolskich MM co o tym sądzicie i czy byłaby możliwość organizowania spotkania troszkę wcześniej? Tak np 17-18??

Też się przyłączam do pytania. Miejmy nadzieję że w czerwcu słońce będzie już dostępne dla zlotowiczów więc i spocik odbędzie się na świeżym powietrzu przy grillowanej kiełbasie. A jeśli by się to wszystko udało, to z przyjemnością zabrałbym resztę rodziny - dzieci żeby się wybiegały, a żona żeby towarzystwo męża poznała ;)

HouseM - 29-05-2010, 02:11

LISTA:
1. Adaho_krak
2. HouseM

Adaho_krak - 29-05-2010, 23:56

Odnośnie wcześniejszej godziny spotkania, proponuje ponowne głosowanie :)
A teraz poważnie, taki czas obowiązuje od kilku lat (bodajże 3 lat, po drodze kilka głosowań na temat czasu i miejsca spotów) i o ile miejsce zmieniliśmy kilkukrotnie o tyle dzień i czas pozostał, tak wybrała większość ble, ble, ble i trzeba się dostosować.
Jackall napisał/a:
Korzystając z okazji i tematu mam pytanie do organizatorów i małopolskich MM co o tym sądzicie i czy byłaby możliwość organizowania spotkania troszkę wcześniej? Tak np 17-18?? Co o tym sądzicie?

Oczywiście po to jest to forum, żeby wprowadzać zmiany itp. W/w jest moje zdanie na ten temat. Organizatorami spotów jest społeczność małopolska MM. Ja tu tylko sprzątam :) Temat zmiany terminu proponuje przedyskutować na spocie, ponieważ na spot przyjeżdża grono osób bezpośrednio zainteresowanych tematem.

mkm - 09-06-2010, 20:36

LISTA:
1. Adaho_krak
2. HouseM
3. mkm (zaraz po F1 czyli zapewne przed 20)

jaca71 - 10-06-2010, 18:19

LISTA:
1. Adaho_krak
2. HouseM
4. jaca71 (jak zarobi na chleb dla dzieci czyli po 20)

Hubeeert - 12-06-2010, 18:42

Niestety mogę spokojnie odwołać akcję - gniazdko przyczepy nie dość, że jest inne niż byc powinno to na dodatek nie działa w nim stop i kierunkowskazy. Miłego spotu.

Pozdrawiam

sieegurd - 13-06-2010, 09:23

Pozdrawiamy serdecznie razem z żoną małopolskich MM i życzymy udanego spota:)

Niestety 2 tygodnie do porodu i już nie da rady podróżować, bo brzuch pobolewa :( Miłej zabawy i do zobaczenia :)

HouseM - 13-06-2010, 17:58

Jakby co to ja też będę dzisiaj chwilę później. Jakkolwiek będę na pewno .
F1 też oglądam.

Bartek09 - 13-06-2010, 18:37
Temat postu: potkanie małopolskich MM w Krakowie. - 13.06.2010 g.19.oo
LISTA:
1. Adaho_krak
2. HouseM
4. jaca71 (jak zarobi na chleb dla dzieci czyli po 20)
5. Bartek (głównie po tablice)
6. Gosia

Marcin-Krak - 13-06-2010, 22:41

Byłem :mrgreen:
Udało się dotrzeć tym razem :wink:
Szkoda że frekwencja taka średnia....

HouseM - 13-06-2010, 23:36

Marcin-Krak napisał/a:
Byłem :mrgreen:
Udało się dotrzeć tym razem :wink:
Szkoda że frekwencja taka średnia....

nie narzekaj , było bardzo przyjemnie. Powiedział bym ,że rodzinnie.
Dzięki za spota Panie i Panowie.

Przy okazji Wejdźcie i zagłosujcie !
http://forum.mitsumaniaki...p=709521#709521

Adaho_krak - 14-06-2010, 11:32

Przepraszam bardzo że nie udało mi się dotrzeć na spota. Małżonka miała urodzinki i świętowanie się przeciągło, w związku z tym nie byłem w stanie powozić. Do zobaczenia na następnym spocie.

Bartek09 napisał/a:

Tablic narazie nie mam na stanie, czekam na dostawę :) Mam nadzieje, że na następnym spocie już będą :)

sieegurd - 14-06-2010, 11:43

Adaho_krak napisał/a:
Bartek09 napisał/a:

Tablic narazie nie mam na stanie, czekam na dostawę :) Mam nadzieje, że na następnym spocie już będą :)

Chyba ostatni komplet ja wziąłem na majowym spocie :P