Nasze Miśki - Mitsubishi Carisma 1.8 GDI (czerwony misiek^^ )
wolo - 26-05-2010, 01:12 Temat postu: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI (czerwony misiek^^ ) Witam owy misek jest moim pierwszym autem(choć jeździłem trochę tz. ok 2 miesiące(wakacje) ładą samarą 1.5 -to bym sprzęt^^ ).Posiadam go od listopada 209r. i jak narazie (odpukać) oprócz potrzeby przeczyszczenia przepustnicy jest jak narazie b.dobrym autem ii niezawodnym ;]. Jedyny minus jak znajduje to to ,że nie da sie założyć do niego gazu tz. da sie ale jest to dość drogie przedsięwzięcie, i może być awaryjne..
p.s. zdjęcia po części są przed ,,lekkim" wizualnym tuningiem,a po części po..
czy zauważyliście te lekkie zmiany?^^ (bo zdjęcia są pororzucane w różnej kolejności...)
pozdrawiam wolo..
Lechfan - 28-05-2010, 16:53
Ja widze tuning! Masz wypas wrzute i pekniecie na tylnym zderzaku.
Saqu - 28-05-2010, 17:15
Coś zegary nie do końca zrobiłeś bo paliwo i temp nie jest na biało
Nie no a tak osobiście moim zdaniem lepiej było zainwestować w zderzak i go poskładać i dopiero później resztę, bo tak po prawdzie to trochę w paskudnym miejscu jest ono...
wolo - 28-05-2010, 22:29
to pęknięcie pozoztało po poprzednim właścicielu i jak narazie mi ono nie przeszkadza..
wiec nie widze powodu ,zeby zmieniać zderzak... ;]--> i na do datek jak z daleka się popatrzy to przypomina trochę moim zdaniem jakąś strzałę czy cos w tym stylu.. wiec nie powinno być tak źle
Saqu - 29-05-2010, 23:49
a Tam od razu zmieniać zderzak. Dowiedzieć się bo być może można go pospawać, a koszt pewnie będzie mniejszy od kupna zderzaka
wolo - 30-05-2010, 11:24
dzięki za poradę, napewno będę miał to na uwadze^^
|
|
|