To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - Odbieram nowego Outlandera. Jak użytkować na początku?

belus - 26-05-2010, 21:21
Temat postu: Odbieram nowego Outlandera. Jak użytkować na początku?
kolor srebrny metalik, 2,0 z chipem dilera około 170 KM i 380 Nm intense+ homologacja cięzarowa. Proszę o wskazówki czego unikać, w jaki sposób docierać auto.
PatricoWroc - 26-05-2010, 22:03

Mi się zdaje, że wszystko zawarte jest w instrukcji obsługi auta. :twisted:
belus - 27-05-2010, 17:35

tak, wiem ale podpowiedzi typu słaby/miękki lakier czyli wskazane mycie na myjce bezdotykowej itp.
Hiszpan - 27-05-2010, 18:16

belus, z takich podpowiedzi można by książkę napisać. :roll:
Rzuć okiem na tematy, a już Ci się rozjaśni.
Np. a'propos lakieru masz temat:
Słaby lakier po liftingu ;)

tomekrvf - 10-06-2010, 00:03

belus napisał/a:
2,0 z chipem dilera około 170 KM i 380 Nm

Co znaczy "z czipem dealera"?

ZbigniewD - 14-06-2010, 22:30

tomekrvf napisał/a:
belus napisał/a:
2,0 z chipem dilera około 170 KM i 380 Nm

Co znaczy "z czipem dealera"?
to znaczy że ma ten box który nic nie daje a kosztuje 4000 pln i dostał go zapewne w gratisie ew jego diler nie jest idiotą i zaproponował mu normalne chipowanie samochodu za jakieś tam grosze porównując do ceny tego złomu z Rally arta
belus - 14-06-2010, 22:57

kolega kupił 3 miesiące wcześniej identyczną wersję intense+ z tym samym motorem (bez wzmacniacza) i WYMIĘKA jeśli chodzi o przyspieszenie. Po tym jak przejechał się moim Miśkiem postanowił dokupić CHIPA(On dostał w gratisie śmieszny anty napad). Masz rację chipa dostałem gratis jak powiedziałem sprzedawcy salonu, że nie wezmę auta gorszego jak te którym aktualnie pomykam Galaxy 2,3 benzyna 145 koni. Nie mam złego zdania o elbląskim salonie, wręcz przeciwnie polecam i po przejechaniu do dzisiaj 980 kilometrów jestem jeszcze szczęśliwy z zakupu tego auta. Jeśli chodzi o cenę jest adekwatna do zadowolenia.Pozdrawiam i życzę więcej optymizmu.
Ps. Zapraszam do Elbląga celem weryfikacji :) , zapewniam miły i sympatyczny pobyt w naszym mieście.

13zbyszek13 - 22-08-2010, 22:08

belus napisał/a:
kolega kupił 3 miesiące wcześniej identyczną wersję intense+ z tym samym motorem (bez wzmacniacza) i WYMIĘKA jeśli chodzi o przyspieszenie. Po tym jak przejechał się moim Miśkiem postanowił dokupić CHIPA(On dostał w gratisie śmieszny anty napad). Masz rację chipa dostałem gratis jak powiedziałem sprzedawcy salonu, że nie wezmę auta gorszego jak te którym aktualnie pomykam Galaxy 2,3 benzyna 145 koni. Nie mam złego zdania o elbląskim salonie, wręcz przeciwnie polecam i po przejechaniu do dzisiaj 980 kilometrów jestem jeszcze szczęśliwy z zakupu tego auta. Jeśli chodzi o cenę jest adekwatna do zadowolenia.Pozdrawiam i życzę więcej optymizmu.
Ps. Zapraszam do Elbląga celem weryfikacji , zapewniam miły i sympatyczny pobyt w naszym mieście.

Kolego ten chip to REALI ART ?