Nasze Miśki - Mitsubishi Space Wagon aka Złomek ;P
Nakane - 30-05-2010, 00:00 Temat postu: Mitsubishi Space Wagon aka Złomek ;P Ok zacznijmy od tego ze dopiero tu do was trafiłam wiec czuje sie jeszcze "dziko"
Na poczatek pochwale sie swoim kochaniem
Tak to one
Nabyłam sie od sąsiada dokładnie 08.06.2009 roku. Widziałam jak to autko sie marnuje gdyz poprzedni własciciel mial drugiego i tym misiem praktycznie nie jezdzil. Jeszzce troche i bedzie ze mna okrąglutki roczek. Oczywiscie autko stare bo z 1992 roku, ale to jakos za bardzo mi nie przeszkadzało ;] wkońcu jest to prezent od ojca za zdane prawko za pierwszym razem (nie chwaląc sie ) no i tu sie zaczęło pod góre. Troche rzeczy do wymiany oczywiscie było. Stacyjka bo sie zacinała i nie chcial odpalac, potem doszedł akumulator oraz swiece i kable, nastepnie zarówki bo wiekszośc była popalona oczywiscie w srodku było tez troche do sprzatania, nowe pokrowce, dywaniki i jak narazie jest bardzo dobrze jestem bardzo zadowolona z samochodu, a slyszalam duzo o japonskiej produkcji ze to trwale pojazdy i oczywiscie potwierdzam bo wiem wypróbowałam Jak cos sie zmieni to napewno to napisze, a co do zdjęc to narazie jedno następnym razem bedzie wiecej :DDD
pawliku - 30-05-2010, 00:04
no no misiu fajny i na fajnej feldze i nie wygląda na takiego złomka
Pozdrawiam i życzę przyjemności z jazdy
|
|
|