To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Inne modele Mitsubishi - jaki koszt lamp przednich oraz atrapy chłodnicy do sigmy?

Firebee - 11-08-2005, 11:24
Temat postu: jaki koszt lamp przednich oraz atrapy chłodnicy do sigmy?
jak w temacie
Pozdro
Firek

Bartek - 11-08-2005, 11:59

Co Ty knujesz :?: :?: :?:
Za wszystko co napisales powinienes sie zamknac w 1000 zl, ale moze pojawic sie problem z dostepnoscia..... Jakby co mam pare kontaktow :wink:

Matejko - 11-08-2005, 12:05

nie wazne co knuje wazne zeby do zlotu sie wyrobil :mrgreen:

dzwoń w celu informacji o kosztach czesci :)

dzwoń nr 2 w celu porownania cen czesci z powyzsza aukcja :mrgreen:

Firebee - 11-08-2005, 15:14

tak sobie tylko dumam.. co by sciagnac i niech stoi w garazu..
Ale czy dzwon byl ogromny czy taki tylko sobie..

http://www.otomoto.pl/ind...show&id=C436202

Pozdro
Firek

TNT - 11-08-2005, 15:17

Fajne autko wyglada jakby ktos zdemontowal przod, albo dzwon i do polowy naprawiony watpliwe bo po co zaczynac i nie kanczyc.
Bartek - 11-08-2005, 15:22

Na obrazkach wyglada na taki sobie - raczej nic powaznego, ale w tyleczek tez bity.....
Firebee - 11-08-2005, 15:22

mowi ze nie bylo jak go dorwal - prawdopodobnie albo pokradli, albo dzwon (czarna maska).. Twierdzi ze jesli juz to nic nie jest naruszone (podluznica itp jest ok)
Postawic w garażu i niech sie robi powoli:)

w dupcie mowi ze nie za mocno ale pewnie tez
Pozdro

Hubeeert - 11-08-2005, 15:25

Firebee napisał/a:
mowi ze nie bylo jak go dorwal - prawdopodobnie albo pokradli, albo dzwon (czarna maska).. Twierdzi ze jesli juz to nic nie jest naruszone (podluznica itp jest ok)

Tan "ÓN co sprzedaje" zawsze tak mówi bo jakby prawdę powiedział to nikt by tego złoma co sprzedaje nie kupił...

Firek jak nie zobaczysz co to jest i nie sprawdzisz w warsztacie co to jest warte to zapomnij. Kupuj głową nie sercem i oczami.

Firebee - 11-08-2005, 15:29

serce w punto zostawiłem :twisted:
wiem wiem jak jest..
a obejrzec pewnie d. skoro w niemczech stoi
pozdro

Matejko - 11-08-2005, 16:32

za 1000 euro w polsce to na czesci za wiecej sprzedasz :)
kordiank2 - 18-08-2005, 17:46

bierz i nie pytaj. w razie jak by było fatalnie, to kupię trochę części od ciebie - coś z zawiechy bym zabrał, może amory, półośki i łożyska są w dobrym stanie - tak, że samego cię z tym wydatkiem nie zostawię - oczywiście gdyby było fatalnie... no motorek mi się nie przyda bo ma za dużo wałków i zaworów
Anonymous - 05-11-2005, 18:02

Nie lez w syfa, mozesz byc pewny- sigma po dzwonie - sigma na zlom. w polsce nie znajdziesz czystej ( chyba, ze odemnie) :-) nie patrz tez na okazje bo w realu okazji nie ma- nikt nie odda za bezcen dobrego auta. znalezienie grilla do sigmy graniczy z cudem..
kordiank2 - 05-11-2005, 18:19

jaceksu25 napisał/a:
Nie lez w syfa, mozesz byc pewny- sigma po dzwonie - sigma na zlom. w polsce nie znajdziesz czystej ( chyba, ze odemnie) :-) nie patrz tez na okazje bo w realu okazji nie ma- nikt nie odda za bezcen dobrego auta. znalezienie grilla do sigmy graniczy z cudem..

...no przepraszam, ja myję co tydzień swoją sigmusię :lol: czysta jak dupcia niemowlaka po wieczornej kąpieli oczywiście, a nie po zdjęciu pieluchy :mrgreen:
niestety - jackusu25 - temat nieaktualny, bo firek rozbija się teraz zupełnie innym autem, ale jakb ktoś szukał części do sigmy, to ostatnio sporo było na allegro (można odwiedzać regularnie i co jakiś czas coś się trafia) i dużo różności posiada też firma recyclingowa xedos ze szczecina - wysyłają pocztą lub kurierem, ale lepiej do nich dzwonić niż korzystać z wyszukiwarki, bo ich webmaster nie nadąża