Inne modele Mitsubishi - jaki koszt lamp przednich oraz atrapy chłodnicy do sigmy?
Firebee - 11-08-2005, 11:24 Temat postu: jaki koszt lamp przednich oraz atrapy chłodnicy do sigmy? jak w temacie
Pozdro
Firek
Bartek - 11-08-2005, 11:59
Co Ty knujesz
Za wszystko co napisales powinienes sie zamknac w 1000 zl, ale moze pojawic sie problem z dostepnoscia..... Jakby co mam pare kontaktow
Matejko - 11-08-2005, 12:05
nie wazne co knuje wazne zeby do zlotu sie wyrobil
dzwoń w celu informacji o kosztach czesci
dzwoń nr 2 w celu porownania cen czesci z powyzsza aukcja
Firebee - 11-08-2005, 15:14
tak sobie tylko dumam.. co by sciagnac i niech stoi w garazu..
Ale czy dzwon byl ogromny czy taki tylko sobie..
http://www.otomoto.pl/ind...show&id=C436202
Pozdro
Firek
TNT - 11-08-2005, 15:17
Fajne autko wyglada jakby ktos zdemontowal przod, albo dzwon i do polowy naprawiony watpliwe bo po co zaczynac i nie kanczyc.
Bartek - 11-08-2005, 15:22
Na obrazkach wyglada na taki sobie - raczej nic powaznego, ale w tyleczek tez bity.....
Firebee - 11-08-2005, 15:22
mowi ze nie bylo jak go dorwal - prawdopodobnie albo pokradli, albo dzwon (czarna maska).. Twierdzi ze jesli juz to nic nie jest naruszone (podluznica itp jest ok)
Postawic w garażu i niech sie robi powoli:)
w dupcie mowi ze nie za mocno ale pewnie tez
Pozdro
Hubeeert - 11-08-2005, 15:25
Firebee napisał/a: | mowi ze nie bylo jak go dorwal - prawdopodobnie albo pokradli, albo dzwon (czarna maska).. Twierdzi ze jesli juz to nic nie jest naruszone (podluznica itp jest ok) |
Tan "ÓN co sprzedaje" zawsze tak mówi bo jakby prawdę powiedział to nikt by tego złoma co sprzedaje nie kupił...
Firek jak nie zobaczysz co to jest i nie sprawdzisz w warsztacie co to jest warte to zapomnij. Kupuj głową nie sercem i oczami.
Firebee - 11-08-2005, 15:29
serce w punto zostawiłem
wiem wiem jak jest..
a obejrzec pewnie d. skoro w niemczech stoi
pozdro
Matejko - 11-08-2005, 16:32
za 1000 euro w polsce to na czesci za wiecej sprzedasz
kordiank2 - 18-08-2005, 17:46
bierz i nie pytaj. w razie jak by było fatalnie, to kupię trochę części od ciebie - coś z zawiechy bym zabrał, może amory, półośki i łożyska są w dobrym stanie - tak, że samego cię z tym wydatkiem nie zostawię - oczywiście gdyby było fatalnie... no motorek mi się nie przyda bo ma za dużo wałków i zaworów
Anonymous - 05-11-2005, 18:02
Nie lez w syfa, mozesz byc pewny- sigma po dzwonie - sigma na zlom. w polsce nie znajdziesz czystej ( chyba, ze odemnie) nie patrz tez na okazje bo w realu okazji nie ma- nikt nie odda za bezcen dobrego auta. znalezienie grilla do sigmy graniczy z cudem..
kordiank2 - 05-11-2005, 18:19
jaceksu25 napisał/a: | Nie lez w syfa, mozesz byc pewny- sigma po dzwonie - sigma na zlom. w polsce nie znajdziesz czystej ( chyba, ze odemnie) nie patrz tez na okazje bo w realu okazji nie ma- nikt nie odda za bezcen dobrego auta. znalezienie grilla do sigmy graniczy z cudem.. |
...no przepraszam, ja myję co tydzień swoją sigmusię czysta jak dupcia niemowlaka po wieczornej kąpieli oczywiście, a nie po zdjęciu pieluchy
niestety - jackusu25 - temat nieaktualny, bo firek rozbija się teraz zupełnie innym autem, ale jakb ktoś szukał części do sigmy, to ostatnio sporo było na allegro (można odwiedzać regularnie i co jakiś czas coś się trafia) i dużo różności posiada też firma recyclingowa xedos ze szczecina - wysyłają pocztą lub kurierem, ale lepiej do nich dzwonić niż korzystać z wyszukiwarki, bo ich webmaster nie nadąża
|
|
|