To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

L200 Techniczne do 2005r. - Lampa tył

DudiRadom - 09-06-2010, 22:55
Temat postu: Lampa tył
Witam wszystkich. Zostałem ostatnio posiadaczem l200 z 89r. Samochodzik ten ma mi służyć na budowie ale nie tylko. Problem w tym że ma on zbity klosz lewej tylnej lampy i tu moje pytanie czy można gdzieś kupić sam klosz który jest odkręcany czy trzeba kupować całą lampę i ew gdzie można te części dostać trochę taniej niż na allegro ( http://moto.allegro.pl/it...86_95_nowe.html ) Może jeszcze pasuje z innego modelu mitsu lub innego samochodu ?
Jeszcze jedno czy ktoś z forumowiczów może posiada instrukcję obsługi w/w modelu lub jakieś inne materiały to proszę o kontakt

Kibloo - 13-06-2010, 20:26

widziałem kompletne lampy na alledrogo, za rozsądne pieniądze...

pozdro

Screw78 - 15-01-2011, 19:17

Ja mam pekniety klosz w tylnej lampie przez co dostaje sie wilgoc do srodka i ostatnio gdy ja wymontowalem okazalo sie, ze dwoch srub od klosza nawet nie warto odkrecac, poniewaz i tak nie zdejmie sie klosza :| . Jedyne co moglem zrobic, to wylac z lampy wode, wysuszyc, przeczyscic pordzewiale gniazda i styki zarowek. Teraz znow zbiera sie wilgoc i stwierdzilem, ze jednak kupie nowa lampe (na uzywana ze szrotow w Irlandii nie ma szans - wiele miejsc obdzwonilem szukajac takze pasa bezpieczenstwa i wszedzie mi odpowiadali, ze nie posiadaja zadnej eLki na stanie - to chyba dobrze... swiadczy o tym, ze nasze eLe tak szybko sie nie rozkladaja :D ).