To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Lancer CB0 - Czy błotnik z lancera kombi pasuje do lancera sedan?

yaro - 10-06-2010, 11:37
Temat postu: Czy błotnik z lancera kombi pasuje do lancera sedan?
Panowie mam pytanko czy błotnik z lancera kombi rocznik 96 przedni będzie pasował do lancera rocznik 94 sedan?jak tam z tymi wymiarami? Bo wczoraj stała się straszna rzecz:( po wypolerowaniu mojej strzały i zaparkowaniu wzdłuż ulicy naprzeciw parkingu jakaś męda cofała i wywaliła mi w przód. Oczywiście sprawcy nie ma, na szczęście tylko błotnik ucierpiał. Zauważyłem na Allegro srebrny z kombi , bo akurat takiego potrzebuje...chyba że ktoś ma na zbyciu?:)
KaWu - 10-06-2010, 15:03

yaro, tak, powinien pasować.
yaro - 10-06-2010, 18:50

powinien to mi cholercia mało mówi, bo to z Allegro będzie ten błotniczek...chociaż juz mnie koty drapią, żeby kupić nowe w łomiankach są po 78 za szt pewnie blaszka na ta sama co japanese:)
tomekk - 10-06-2010, 18:57

yaro napisał/a:
nowe w łomiankach są po 78 za szt
wg mnie tandetna podróbka niskiej jakości, wziąłbym używany w dobrym stanie.
Hugo - 10-06-2010, 22:58

tomekk napisał/a:
wg mnie tandetna podróbka niskiej jakości, wziąłbym używany w dobrym stanie.
Ja też.
yaro - 11-06-2010, 09:34

No macie racje bo to w końcu nie CCC, czyli cena (nie) czyni cudów:) ale czy ktoś może tak na 100% powiedzieć żeten z kombi pasuje do sedana ? bo znalazłem nawet w kolorze.
KaWu - 11-06-2010, 09:56

yaro, pasuje. Napisalem powinien, poniewaz nie wiem jaki masz do kupienia. Jak kupisz jakies rzemioslo-i z kolejnych twoich postow wychodzi ze to raczej nie bedzie oryginał- to moze sie gdzieniegdzie roznic. Chodzi o zagiecia, spasowania...
Moj kolega przerabial to w ub. roku w Polo. W koncu kupil uzywany oryginal.
Juz nie wspominam o "dzwieku" takiej "podrobki" blachy ...

yaro - 11-06-2010, 18:15

Czy to rzemiosło to chyba sam św.Piotr nie wie tak to jest na Allegro, generalnie dzwoniłem dziś do gościa i błotnik pochodzi z rozbiórki całego auta z uszkodzonym silnikiem podaje wam link:
http://moto.allegro.pl/it...zedni_lewy.html
i chyba się zdecyduję..patrząc na pozostałe to ten wygląda najlepiej no i made in Japan:)

mkm - 11-06-2010, 19:47

yaro, popros goscia o foty drugiej strony blotnika.
I bardzo wazne, narozniki.
Przekladanie czesci z miejsca na miejsce im nie sprzyja :wink: