Outlander II GEN Techniczne - Tapicerka - fotel kierowcy
papcio - 16-06-2010, 08:01 Temat postu: Tapicerka - fotel kierowcy Witam
dziś zauważyłem delikatne przetarcia i "sterczące" pojedyncze nitki na fotelu kierowcy
lokalizacja - połączenie dwóch materiałów na wybrzuszeniu na wysokości brzucha
mam nadzieje że zostanę dobrze zrozumiany
samochód ma dopiero 10 kkm - też tak macie czy to kwestia mojego egzemplarza
pozdrawiam
Paweł
sibkods - 16-06-2010, 08:09
ja tez mam 10 tys i wszystko jest ok.
mitsu00 - 16-06-2010, 08:47
sibkods napisał/a: | ja tez mam 10 tys i wszystko jest ok. |
Ja mam 86 tys. km i fotel wygląda jak nowy. Widzę że jesteś z Warszawy, jak masz czas to chętnie oblukam jak to wygląda i doradzę co z tym fantem zrobić. daj znać na PW.
13zbyszek13 - 16-06-2010, 09:00
Mój ma 23 tysiaki i skórka jest jak nowa
sibkods - 16-06-2010, 10:46
A my tu mówi my o tym materiale co jest w Int +
papcio - 16-06-2010, 10:55
sibkods napisał/a: | A my tu mówi my o tym materiale co jest w Int + |
dokładnie tak
chodzi o połączenie dwóch materiałów, tego gładkiego z "siateczkowatym"
wybieram się niedługo na przegląd promocyjno/wiosenny - zgłoszę im to przy okazji - no chyba że jestem zbyt przewrażliwiony
pozdrawiam
13zbyszek13 - 16-06-2010, 11:29
zgłaszaj od tego są
bonito - 16-06-2010, 12:03
Mam nadzieję że wzorem Subaru, Mitsubishi Polska nie wyśle cię na kurs właściwego siedzenia w samochodzie...
bonito
pkwiat - 16-06-2010, 15:47
papcio możesz wrzucić zdjęcia?
Trik - 17-06-2010, 00:27
papcio napisał/a: | połączenie dwóch materiałów na wybrzuszeniu na wysokości brzucha | dokładnie to gdzie, na siedzisku czy na oparciu?
Jeśli siedzisko, to prawdopodobnie nosisz "jeansy" z ostrzejszymi niż w innych napami na kieszeniach (w stylu napalona kobiełka .. napy oczywiście) lub miałeś w kieszeni przedmiot z ostrą krawędzią nawet wystający portwel z zamkiem by wystarczył.
Jeśli oparcie to może nosisz coś przy pasku z ew. ostrzejszą krawędzią (np. multitool bez etui) lub mogłeś mieć kurtkę z jakąś klamrą, która gdześ tam trafiała przy zajmowaniu miejsca w aucie.
te 10Kkm to masz zrobione po mieście czy bardziej w trasie?
papcio - 17-06-2010, 07:01
Trik napisał/a: | papcio napisał/a: | połączenie dwóch materiałów na wybrzuszeniu na wysokości brzucha | dokładnie to gdzie, na siedzisku czy na oparciu?
Jeśli siedzisko, to prawdopodobnie nosisz "jeansy" z ostrzejszymi niż w innych napami na kieszeniach (w stylu napalona kobiełka .. napy oczywiście) lub miałeś w kieszeni przedmiot z ostrą krawędzią nawet wystający portwel z zamkiem by wystarczył.
Jeśli oparcie to może nosisz coś przy pasku z ew. ostrzejszą krawędzią (np. multitool bez etui) lub mogłeś mieć kurtkę z jakąś klamrą, która gdześ tam trafiała przy zajmowaniu miejsca w aucie.
te 10Kkm to masz zrobione po mieście czy bardziej w trasie? |
10 kkm głównie po mieście - wiec statystycznie więcej wsiadania/wysiadania
przetarcie na oparciu - na tym wystającym "brzuszku oparcia"
zdjęcia zrobię i umieszczę, ale to dopiero jutro
dzięki za zainteresowanie
wredlin - 18-06-2010, 21:58
KOLEJNA WADA FABRYCZNA
13zbyszek13 - 19-06-2010, 10:12
Nie istnieje coś takiego jak produkt bez wad
wredlin - 19-06-2010, 21:21
JAK NAJBARDZIEJ
ZAJRZYJ DO AUDI ALBO RENAULT.
cardorosso - 19-06-2010, 22:38
a ja znowu mam taki problem ze na fotelu pasażera pojawiły sie na skórze górki i dołki ,po zgłoszeniu tego w aso otrzymałam informacje że tak jest wyprawiona skóra i oni na to nic nie poradzą ,skandal jakiś ,mam zamiar zgłosić to ponownie a jak nie to powołam eksperta i będę żądać wymiany całej tapicerki
|
|
|