To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Mój nowy galancik!

badmdfk - 16-06-2010, 21:35
Temat postu: Mój nowy galancik!
Witam trochę się naszukałem, ale w końcu udało mi się nabyć wehikuł. Postanowiłem się nim pochwalić :

Zdjęcia trochę kiepskie bo robione telefonem, ale niedługo coś wrzucę jeszcze tylko trochę muszę porobić.

Tomek - 16-06-2010, 21:40

Gratuluje nabytku.

Siedzenia i boczki od sporta to inwencja poprzedniego właściciela?

badmdfk - 16-06-2010, 21:49

No właśnie ponoć nie. Samochód jest sprowadzony z Luxemburga i ponoć jest oryginalne. Wygląda to naprawdę na oryginał. Wogóle kolor jakiś taki nietypowy, ale mi się podoba. Nie wygląda jakby było coś zmieniane w środku, poza tym chyba w tych rocznikach większość miała kokpit czarno-szary, u mnie jest cały czarny.
Anonymous - 17-06-2010, 10:16

tomek84 napisał/a:

Siedzenia i boczki od sporta

końcowy wypust to ładowali to co zostało na magazynie ;)

lusterka masz składane ?

i opisz jeszcze historię nabycia miśka (o ile jakaś jest ;) )

Drillah - 17-06-2010, 11:52

Heh, widziałem Galancika na żywo, ładnie się prezentuje. Oby Ci dobrze służył :)
badmdfk - 17-06-2010, 11:53

Lusterka mam składane. Przywiózł mi go gość z zabrza, który sprowadza galanty, z tego co wiem kilku użytkowników tego forum też od niego kupiło. Ogólnie historii auta jako takiej nie znam bo wszystkie papiery są po francusku, a przetłumaczony miałem tylko brief i umowe więc reszta papierzysk jest dla mnie niezrozumiała. Tak ogólnie to jestem bardzo zadowolony jak na razie, zobaczymy jak wyjdzie w praniu :roll: . Mam nadzieję, że trochę się nim nacieszę. W poniedziałek jadę powymieniać rozrządy, oleje, i takie tam pierdółki, więc na pewno jeszcze coś wyjdzie. A no i wyczytałem, że przepustnica będzie chyba do czyszczenia, bo mam objaw lekkiego wachania obrotów i przy spokojnym przyspieszaniu na 2-3 biegu lekko czuć ''skakanie'', ale to chyba żaden poważny objaw z tego co tu wyczytałem to standard.
badmdfk - 17-06-2010, 11:55

Drillah, to Ty wsadziłeś mi za wycieraczkę bodajrze w niedzielę wizytówkę forum?? Jak miałem carisme to też pewnego dnia schodzę na dół patrzę a tam za wycieraczką wizytóweczka. Muszę zamówić jakąć naklejkę i ramki tablic, żeby było wiadomo. :mrgreen:
Drillah - 17-06-2010, 12:00

badmdfk napisał/a:
Drillah, to Ty wsadziłeś mi za wycieraczkę bodajrze w niedzielę wizytówkę forum?? Jak miałem carisme to też pewnego dnia schodzę na dół patrzę a tam za wycieraczką wizytóweczka. Muszę zamówić jakąć naklejkę i ramki tablic, żeby było wiadomo. :mrgreen:

Podejrzewam, że to był Pawliku. Ja Cię widziałem jakieś 2 dni temu wieczorem na Aleji Korfantego (jeśli to byłeś ty) około 21.30 jak jechałem do pracy :)

badmdfk - 17-06-2010, 12:18

To byłem ja.
pawliku - 17-06-2010, 13:37

hehe gratuluję nabytku :) niech się dobrze sprawuje :)

Drillah napisał/a:
Podejrzewam, że to był Pawliku
hmm ostatnio żadnemu galancikowi wizytówek za wycieraczke nie dawałem :P bo w niedziele nie byłem w twoich okolicach :P ale myśle że to był misjonarz. :P bo on mieszka niedaleko ciebie :P

tak czy inaczej bede wypatrywał twojego miska a jak go wypatrze to też włoże ci wizytówk za wycieraczke :lol:

badmdfk - 17-06-2010, 13:46

Hehe spoko, zacznę chyba zbierać te wizytówki, a tak wogóle to skąd sobie takie załatwić?
robertdg - 17-06-2010, 13:48

http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=30422
pawliku - 18-06-2010, 01:11

badmdfk napisał/a:
a tak wogóle to skąd sobie takie załatwić?
mogę ci kilka dać bo jeszcze troche mi zostało :P
pawliku - 04-07-2010, 01:15

i co tam słychać ? pozmieniało się coś u misia ? przyjechabyś na spota pochwalić się misiem :D :D :D :) ;)
badmdfk - 04-07-2010, 08:59

Hehe witam! Na razie nic się nie zmieniło poza tym, że porządnie go wysprzątałem. Jestem obecnie na etapie przeprowadzki i remontu nowego mieszkania więc nawet nie mam czasu do mechanika podjechać, ale jak się już przeniosę to na pewno podjadę się pochwalić obiecuję :lol: