To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - WŁĄCZYLI M.K.P.!!

Robson86 - 04-10-2006, 15:38
Temat postu: WŁĄCZYLI M.K.P.!!
Jak w temacie...
Taka mała informacja, dla tych którzy nie wiedzą... :mrgreen: :mrgreen:

Anonymous - 04-10-2006, 15:48

A no faktycznie tylko, że ostatnie posty są z lipca kurcze jak długo ni banglało
Matejko - 04-10-2006, 16:14

no tyle ze dziala w polowie, a w polowie nie dziala :D
Anonymous - 04-10-2006, 16:22

No faktycznie nie do końca działa. Dawniej non stop tam siedziałem ale dzieki temu że wyłączyli trafiłem tutaj i TUTAJ pozostanę :mrgreen:
Anonymous - 09-10-2006, 10:16

Właśnie, jak na razie nie ma starych postów i nie można nic pisać :cry: Ale myślę, że wkrótce znów bedzie tam gwarno !!! :lol:
Chooper - 09-10-2006, 14:03

mnie martwi bardziej pusta baza danych poza tematami przyklejonymi. Reszty nie ma... :roll:
akbi - 09-10-2006, 16:27

W ten sposób to już w zeszłym tygodniu działało, też chciałem oznajmić tą radosną wiadomość, … do czasu gdy chciałem tam posta napisać
saphire - 09-10-2006, 19:02

A na co liczycie? Przecież jak im się baza posypała to i tak marne-szanse były że cokolwiek z tym zrobią a z tego ile czasu im zabrało zreanimowanie czegokolwiek wnioskuję że zapewne backupów nie było albo były lecz lipne nietestowane itp. do czasu aż były potrzebne i wtedy wyszedł ten zonk... IMHO jak ruszy produkcyjnie to i tak lepiej nie będzie a z tego co widzę to forum na windzie stoi z bazą m$ - takie cos chyba też jako forum na wss.pl działa i moim zdaniem jest cienkie jak zupka chińska w proszku. phpBB o niebo funkcjonalniejsze jest tyle że trza było stawiaćna porządnej bazie a nie na mysql który imho jest PrymitywnymProgramemDoWyswietlaniaTabelekNieMającymNicWspólnegoZPrawdziwąBaząSQL. Już lepiej stawiać na postgresql'a inną komercyjną no i oni właśnie w tym kierunku poszli - bazę wzieli od M$ ale do niej forum to już niespecjalne...
tomusn - 10-10-2006, 07:35

ale swoją drogą przykro, bo czy klub jako taki się pozbiera bez forum?
Anonymous - 10-10-2006, 08:28

tomusn, no właśnie chyba ciężko będzie ja też TU trafiłem bo tam się posypało i jak widze nie jedyny jedtem po za tym to już za długo trwa...

Jednakże jak zadziała to z pewnością i tam będę z checią zaglądał:) w końcu nie ważne jaki klub ważne że Diamenty te same 8)

saphire - 10-10-2006, 10:09

tomusn napisał/a:
ale swoją drogą przykro, bo czy klub jako taki się pozbiera bez forum?

No przykro, ale może był grzech zaniedbania a baza niedoglądana i niekonserwowana wcześniej czy później zdechnie szczególnie jeśli chodzi o mysql'a to bardzo himeryczny jest i jak mu cos pier****** to już tylko z dumpa da się odtworzyć (o ile dump jest ok).

Hubeeert - 11-10-2006, 09:00

Chooper napisał/a:
mnie martwi bardziej pusta baza danych poza tematami przyklejonymi. Reszty nie ma... :roll:

Posty są tylko trzeba ich szukać przez Szukaj.