Archiwum - [Cari 1.8 GDI] Rzut oka na aukcje...
pitroski - 27-06-2010, 12:01 Temat postu: [Cari 1.8 GDI] Rzut oka na aukcje... Witam,
Przymierzam się do zakupu Cari 1.8GDI i znalazłem takie ogłoszenie... http://otomoto.pl/mitsubi...-C13826623.html czy możecie coś o tym aucie powiedzieć w oparciu o opis i fotografie w ogłoszeniu - czy warto się nią zainteresować i przyjrzeć bliżej?
robertdg - 27-06-2010, 12:09
pitroski napisał/a: | czy możecie coś o tym aucie powiedzieć w oparciu o opis i fotografie w ogłoszeniu - czy warto się nią zainteresować i przyjrzeć bliżej? | niechlujnie pomalowane auto, z prawego profilu odróżniają się drzwi pasażera od reszty, z lewego profilu odróżniają się drzwi lewy tył i błotnik tylny, szczerze powiem, że ciężko odgadnąć który lakier jest właściwy, może był malowany ze względu na odrapania, ale pisze to tylko po to abyś zwrócił szczególną uwagę na karoerie, jak pojedziesz oglądać, nie po to aby Cię odstraszac, ale podejrzewam ze jakaś historie mógł mieć, bo brakuje zaznaczenia "bezwypadkowy".
Brak zdjecia komory silnika.
pitroski - 27-06-2010, 12:14
Dzięki za szybką odpowiedź, na pewno zwrócę uwagę na elementy, które opisałeś.
robertdg - 27-06-2010, 12:15
pitroski, zwróc uwagę na cała karoserie, bo poprostu jest łaciata i cięzko zgadnąć co było a co nie było malowane.
Anonymous - 28-06-2010, 21:07
robertdg, srebrny kolor jest bardzo trudny do malowania - np. zamiast jednego bocznego elementu maluje się cały bok... ktoś po prostu poskąpił...
"łaciatość" samochodu świadczy o wielokrotnych przeżyciach autka ... srebrne sztuki się świetnie kupuje - widać na nich dosłownie wszystko
pitroski - 29-06-2010, 12:17
Byłem, zobaczyłem, podziękowałem... Tragedia, wszystko malowane i to tak kiepsko, że szkoda gadać. Nawet hak holowniczy pomalowany aby się nie odróżniał... Wprawne oko nie musi widzieć auta na żywo żeby dobrze prognozować...
robertdg - 29-06-2010, 12:34
Można samochód wprowadzić do tematu, uwaga na tego Miśka.
Jurek_Killer - 24-08-2010, 11:38
pitroski, W razie gdybyś nie kupił mogę pomóc (mam na sp.....ż)
|
|
|