To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - Rage-race w Ostrowcu

drtymf - 28-06-2010, 10:57
Temat postu: Rage-race w Ostrowcu
Przeglądałem dziś GO i zobaczyłem że 8 lipca od godziny 13.30 zawita do Ostrowca tegoroczna edycja Rage-race. Podobno na Rynku mają być rozgrywane konkurencje specjalne.
Podobno ma być masa pięknych wozów, kobiet , gwiazd i innych atrakcji.
Szkoda tylko że to czwartek i godziny raczej pracowe ale myślę że kto może będzie chciał być.

Anonymous - 29-06-2010, 14:21

8 to sie zobaczy jak narazie nie widze poloty co do spotu ziemi swietokrzyskiej na ktory jestesmy zaproszeni...
drtymf - 29-06-2010, 14:44

b00mba, ja tam nie obiecuję - już raz obiecałem i nic z tego nie wyszło :) Postaram się być ale wiesz - 2-tygodniowa córka nie pozwala na bardzo konkretne deklaracje :)
Myślę że trochę czasu upłynie zanim będzie na tyle przewidywalnie żebym się na coś definitywnie mógł pisać.

Anonymous - 30-06-2010, 11:47

drtymf, ale ja rozumie i powiem Ci ze dobrze ze chociaz na forum jestes. bo zobacz jest nas na forum teraz tyle ze na palcach jednej dloni mozna policzyc. na spoty przyjezdza jeszcze mniej o i tak to kijowo wygląda. Ale ja wiem rozumie obowiązki, jak nie mozesz spoko nic sie nie dzieje. Tyle ze Ty chociaz umiesz powiedziec ze mozesz nie wypalic a reszta?
Havoc - 01-07-2010, 18:13

Niesamowite to jest. Co jakaś okazja do zlotu to ja nie mam jak. 7-8 koncert wawa, bilety kupione więc raczej nie odpuszczę. Z koleji 17tego coś tam pisaliście się też szykuję, a ja będę odrabiał właśnie te 2 dni w robocie. I weź tu znajdz czas dla MM :(
Anonymous - 01-07-2010, 19:30

17 jest grubo :p