To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Przeglądy rejestracyjne- gdzie najtaniej i najsprawnej??

Spoxik - 01-07-2010, 18:45
Temat postu: Przeglądy rejestracyjne- gdzie najtaniej i najsprawnej??
Musze zrobić przegląd w moim miśku, co jest tak naprawde tylko kwestią wbicia pieczątki bo nie sądzę, że jest tam coś do roboty ale, gdzie jest najtaniej?

I gdzie najszybciej się z tym uporają??

Gdzie wy robicie przeglądy??

Kaucz - 01-07-2010, 19:07

Gdzie nie pojedziesz to i tak cena ta sama za pieczątkę ;)
Spoxik - 01-07-2010, 19:25

Czyli nie mam co liczyć, że znajdę gdzieś taniej niż 100zł :doubt:

Szkoda myślałem, że może, ale jeszcze jest opcja, że zrobią to szybko i bez czekania.

winnipool - 02-07-2010, 09:46

Praktycznie wszędzie przeglądy rejestracyjne robią "od ręki". No chyba, że będziesz miał niefart i trafisz na kolejkę. Jeszcze się nie spotkałem (w tych zakładach w których byłem), żeby się trzeba umawiać na przegląd rejestracyjny. A będę się musiał wybrać w przyszłym tygodniu.
bladerunner - 03-07-2010, 10:13

Taa. . cena jest zdaje się regulowana prawnie. Możesz conajwyżej poszukać stacji, która przyciąga klienta dając chińskie prezenty, np. komplet kluczy, albo wielofunkcyjny śrubokręt, który jest do wyrzucenia po kilkunastu użyciach. Ze względu na długie godziny otwarcia (do 21) i bliskość od domu korzystam ze stacji na jana pawła przy statoil.
Gdybyś miał coś kłopotliwego, np. pęknięcie na przedniej szybie, to trzeba szukać innych miejsc. Parę takich w Lublinie jest - przegląd też od ręki,ale bez prezentów.