Outlander II Ogólne - Volkswagen Touareg
bonito - 02-07-2010, 16:25 Temat postu: Volkswagen Touareg A ja trochę z innej beczki - przy okazji bytności w serwisie, nie mogłem się oprzeć i zasiadłem w nowym Touaregu. I tutaj duże zaskoczenie - mimo że auto niby luksusowo wykończone, elektryczne gadżety jak okiem sięgnąć, to ilość miejsca w środku, wygoda foteli, pojemność bagażnika zdecydowanie gorsza niż w Outlanderze... (a cenka minimum razy dwa... )
Trochę się podbudowałem - Outek wcale nie wypada tak źle w porównaniu...
bonito
regon - 02-07-2010, 20:09
bonito błagam, mimo, że zazwyczaj bronię MO no to zwrócę twoją uwagę na jakość wykonania VW. Zgoda cena wyższa (i mimo, że jest to mój faworyt to dlatego go nie kupię), bagażnik nie powala ale jednak moim zdaniem )-: jest trochę lepszy od outka.
bonito - 02-07-2010, 21:29
Nie mówiłem o jakości tylko o ilości miejsca i wygodzie foteli...
Ja z kolei traktuję Outka raczej jako produkt gorszej kategorii, ale tym razem musiałem przyznać że użytkowo Touareg nie powala na nogi...
A stosunek ceny do jakości ma moim zdaniem dużo gorszy niż Outlander czy Golf...
bonito
sla - 05-07-2010, 18:04 Temat postu: Re: Volkswagen Touareg
bonito napisał/a: |
Trochę się podbudowałem |
To wsiądź do Porche Cayenne może podbudujesz się jeszcze bardziej, a Dacię omijaj z daleka bo się załamiesz
bonito - 05-07-2010, 18:22
Porsche Cayenne to tak naprawdę też Touareg (nie licząc silnika, lepszych materiałów wnętrza i znaczka na masce), więc nie muszę do niego wsiadać...
bonito
Steff - 06-07-2010, 15:49
cayenne silnik dyszla też ma ten sam co turek , w tym nowym materiały są może i lepsze bo te poprzednie to trzeszczały jak mój outek
yerzo - 07-07-2010, 10:34 Temat postu: Re: Volkswagen Touareg
sla napisał/a: |
a Dacię omijaj z daleka bo się załamiesz |
Tak sie sklada, ze zonie zakupilem Stepwaya i bardzo mile bylem zaskoczony precyzja skrzyni biegow i komfortem zawieszenia. Plastiki wcale nie gorzsze od tych ktore Outek ma na desce rodzielczej i drzwiach(przynajmniej tak sie nie rysuja . Za cene jaka trzeba wylozyc za Stepwaya lub Dustera naprawde nie ma czego wiecej wymagac.
w_dobro - 08-07-2010, 14:27
szczególnie z silnikiem 5.0 TDI(marzenie)
Steff - 08-07-2010, 14:42
w nowym turku nie ma złoma 5.0 jest tylko 4.2 tdi
sla - 08-07-2010, 14:56 Temat postu: Re: Volkswagen Touareg
yerzo napisał/a: | sla napisał/a: |
a Dacię omijaj z daleka bo się załamiesz |
Tak sie sklada, ze zonie zakupilem Stepwaya i bardzo mile bylem zaskoczony precyzja skrzyni biegow i komfortem zawieszenia. Plastiki wcale nie gorzsze od tych ktore Outek ma na desce rodzielczej i drzwiach(przynajmniej tak sie nie rysuja . Za cene jaka trzeba wylozyc za Stepwaya lub Dustera naprawde nie ma czego wiecej wymagac. |
Widzę że nie zrozumiałeś, mój post był pochwałą Daci a nie krytyką, ponieważ może się załamać wiedząc jak wiele dostają właściciele tych aut za niewielką sumę.
regon - 09-07-2010, 19:07
Widzę że nie zrozumiałeś, mój post był pochwałą Daci a nie krytyką, ponieważ może się załamać wiedząc jak wiele dostają właściciele tych aut za niewielką sumę.
Jak wiele? za dacię? i tak za wiele.
Steff - 11-07-2010, 21:51
za 70 tysi maja samochód z pełnym wypasem o osiagach jak w outku
|
|
|