To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Archiwum - jade po samochod

wojtekpl - 05-07-2010, 20:57
Temat postu: jade po samochod
panowie czas wyruszyc w Polske celem zakupu carismy i tylko carismy zaczynam od elbląga mam tylko 330 km do tego miejsca.komentarze mile widziane odnosnie tego autka
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C14033258

Moomin - 05-07-2010, 22:30

Są tu lepsi ode mnie w wychwytywaniu różnych problemów. Poczekaj co powiedzą. Ja widzę tyle, że auto jest po drugim liftingu i powinno mieć ciemne lampy i cały ciemny grill natomiast jest jak widać. To jedna niezgodność sugerująca jakąś naprawę przodu auta. Druga którą widzę to oznaczenia pod tylną klapą - zwróć uwagę na ich rozmieszczenie. Powinny być naklejone symetrycznie względem klapy bagażnika, a tu widać, że napis Carisma jest dużo bliżej niż napis DID. Wielce prawdopodobne, że to auto wcale nie jest bezwypadkowe. Trzecie zastrzeżenie jest takie, że to komis, a tam naprawdę trudno o dobry samochód bez przekrętów.
zbycho77 - 06-07-2010, 22:37

Moomin napisał/a:
Ja widzę tyle, że auto jest po drugim liftingu i powinno mieć ciemne lampy i cały ciemny grill natomiast jest jak widać.

Moim zdaniem to auto nie jest po drugim liftingu i jest OK, powinny być jak tu - lampy jasne, grill ze srebrną obwódką i czerwone emblematy. Początek 2001 to jeszcze przed drugim liftingiem. Resztę trudno wychwycić, zderzak z przodu lekko idzie do dołu, ale to norma. Może maska trochę nie idealnie leży, ale ogólnie OK. Oczywiście Moomin ma rację, uważaj bo to komis, ale można go sprawdzić ...

Moomin - 07-07-2010, 10:12

zbycho77 napisał/a:
Moomin napisał/a:
Ja widzę tyle, że auto jest po drugim liftingu i powinno mieć ciemne lampy i cały ciemny grill natomiast jest jak widać.

Moim zdaniem to auto nie jest po drugim liftingu i jest OK, powinny być jak tu - lampy jasne, grill ze srebrną obwódką i czerwone emblematy. Początek 2001 to jeszcze przed drugim liftingiem. Resztę trudno wychwycić, zderzak z przodu lekko idzie do dołu, ale to norma. Może maska trochę nie idealnie leży, ale ogólnie OK. Oczywiście Moomin ma rację, uważaj bo to komis, ale można go sprawdzić ...

No właśnie nie wiem. Środek jest po liftingu - pełna skóra. Przed liftingiem było tak jak u mnie pół-skóry i drewniana kierownica. Tu już tego nie ma i dodatkowo samochód ma wszystkie listwy w kolorze nadwozia. Przed liftingiem były czarne. Może jakaś przejściówka w takim razie bo ma cechy i jednego i drugiego.