To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Wędkarstwo

Radowan - 06-07-2010, 15:26
Temat postu: Wędkarstwo
Witam :)
A może są (pewnie na pewno) wśród MM wędkarze.
Osobiście poznałem dwóch jawnych :)
Może ktoś łowi, lubi spędzać nad wodą czas i chciałby się powypowiadać i pospotykać?

Mam nadzieję że nie będzie to złamaniem regulaminu, jak zaproszę chętnych do powędkowania wspólnego w okolicy Wrocławia na spotkaniu ludzi z Forum Wędkarskiego Świata.
W dniach 24-25 organizuję naprawdę dzikie spotkanie i każdy chętny będzie mile widziany.
Wszelkich informacji udzielę albo na PW albo gg.

Poza tym sam stosunkowo często jeżdżę nad wodę na 3-4 godzinki przynajmniej raz w tygodniu pospiningować i jakby ktoś miał ochotę zapraszam :)
Stawiam pierwsze kroki w gruntowaniu ze szczególnym nastawieniem na duże ryby (sum).

tomario - 30-12-2011, 13:01

Hej dość długo nikt nie odpowiadał a ja w tym roku nie miałem możliwości wyskoczyć na rybki. Jednak jeśli nogi nie poniosły Cię daleko od Wrocławia to w 2012 z miłą chęcią wybiorę się z Tobą na spiningowanie lub na grunt na Oderkę :) pozdrawiam
LiLou - 09-08-2013, 16:51

Widzę, że na forum mało wędkarzy mamy, albo się nie ujawniają.

My z mężem jeździmy na prywatne stawy. Praktycznie co weekend.. :)
Ale przymierzamy się do wykupienia kart i wyjazdu nad jakąś rzekę.
Moja największa ryba, to karp 1,8kg :P wiem, nie ma się czym chwalić ale tłumaczę się tym, że łowię od niedawna :P

Goldie - 10-01-2014, 15:15

Podbijam temat jako zatwardziały spinningista. Dzięki Bogu pogoda pozwala pomachać wędką, człowiek nie jest skazany na mormyszke i wędkarstwo podlodowe. :)
Hornet - 10-01-2014, 22:22

Ja też lubie pomoczyć kija :) Szczególnie polowanie na pstagi i klenie ze spinnigiem, a jak mnie najdzie ochota, to i w spławik sie pogapię :P
Goldie - 13-01-2014, 12:04

Ja do spławika albo gruntówki nie mam cierpliwości.

Wyłącznie spinning, czasem na wakacjach nieudolne przygody z muchówką.

Candles - 09-07-2014, 05:24

Ja lubię czasem posiedzieć z kumplami na rybkach z piwkiem ;)
cobretti - 11-03-2016, 21:09

I kolejny wędkarz się dołącza :D
Tomi89 - 12-03-2016, 02:22

Nigdy wcześniej tematu nie widziałem ale też się dołączam :-)
Pozdrawiam klubowych wędkarzy :twisted: