Chcę Kupić Pajero - [Pajero II] Mitsubishi Pajero PAJERO SPORT*SKÓRA*4X4*LPG !
j13mk - 10-07-2010, 14:23 Temat postu: [Pajero II] Mitsubishi Pajero PAJERO SPORT*SKÓRA*4X4*LPG ! Myślę nad taką zmianą z Galanta na coś terenowego. Zawsze podobały mi się Patrole GR60, ale wpadł mi "w oko" ten oto potworek Pajero Sport '99 3.0 V6. Może ktoś ze Szczecina zna to auto, lub gdzieś go oglądał. Proszę o opinie.
Kod: | Informacje:
Wersja: II, Rok produkcji: 1999, Przegląd: 04/2011, Ubezpieczenie: 03/2011, 203 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 180 KM (132 kW), Pojemność skokowa: 3000 cm3, benzyna+LPG, srebrny-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, 4x4, hak, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, instalacja gazowa, komputer, światła przeciwmgłowe, przyciemniane szyby, blokada dyferencjału
Dodatkowe informacje:
bezwypadkowy | Jakoś nie mogę znaleźć info dotyczącego jednostki napędowej (spalanie, serwis)...
gołąb - 10-07-2010, 18:21
j13mk napisał/a: | Jakoś nie mogę znaleźć info dotyczącego jednostki napędowej (spalanie, serwis)... | poszperaj dobrze...jest na forum na pewno.W pajero 2 również występował ten silnik
|
|
|