To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Pomorski IV Zlot M3M nad jeziorem - 15 Sierpień 2010 -godz12

akbi - 11-07-2010, 14:58
Temat postu: Pomorski IV Zlot M3M nad jeziorem - 15 Sierpień 2010 -godz12
Witajcie
Jak co roku latem - proponuje SPOTkanko Pomorskich Mitsumaniaków nad jeziorkiem.

Tak jak 2 i 3 lata temu ...tym razem również spotkamy się nad jeziorem Wysokim w Gdańsku Osowej.
15 Sierpień 2010 - godz 12

Na imprezę, jak co roku, każdy może zabrać ze sobą kiełbaski i małego grilla (aby nie robiła się kolejka przy jednym).
Zlot ten - jako jedyny w roku - jest planowanych do godzin wieczornych.

Jako, że do zakończenia tegorocznego Rankingu o Puchar za Najliczniejszy Spot Regionalny pozostało niewiele czasu (okres kończy się w dniu rozpoczęciu Zlotu Ogólnopolskiego), proponuję, abyśmy zebrali się w sile i mocy i podwyższyli nasz tegoroczny wynik, gdyż przypomnę, iż zajmujemy obecnie pierwsze miejsce, a szkoda by było, jak ktoś by nam wyrwał Puchar "tuż przed metą" :)
Szczegóły o rankingu tutaj: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=20918

metzger - 23-07-2010, 14:11

Czyli w tym roku nie jedziemy do Chudego i Anety?
akbi - 23-07-2010, 14:39

metzger napisał/a:
Czyli w tym roku nie jedziemy do Chudego i Anety?

ano niestety nie

chudyone - 24-07-2010, 12:40

nawet jakbysmy chcieli w tym roku organizować spot u nas to niestety nie dalob y rady bo mamy strasznie duze oblozenie na jachty i bardzo duzo ludzi u nas sie kreci wiec ciezko byloby sie pomiescic. Ale zawsze zapraszamy do nas na przysań wszystkich mitsumaniaków:)
wizzi - 03-08-2010, 17:26

ja jestem jak najbardziej za, nie dość, że wolny dzień od pracy to i nad jeziorkiem :)

p.s.
wybaczcie, że mało pisałem ale obowiązki, praca itd, więc ani na zlotach ani na forum nie byłem :(

ale na ten zlocik na pewno przyjade :D

Silverrr - 04-08-2010, 09:42

akbi napisał/a:
Moja sugestia to jezioro Wysokie w Gdańsku-Osowie - a więc miejsce, gdzie odbył się 1 i 2 Zlot M3M.
Jeśli jednak ktoś ma lepszą propozycję, to proszę pisać. Prosiłbym tylko o konkrety, gdyż decyzję musimy podjąć najpóźniej do końca lipca.

Mamy sierpień, więc jak rozumiem miejsce zatwierdzone? Jak znam życie to albo mało osób się zjawi albo większość pojedzie na parking :D

akbi - 04-08-2010, 10:05

Silverrr napisał/a:
Mamy sierpień, więc jak rozumiem miejsce zatwierdzone?

tak, w tym momencie nie ma już możliwości zmiany "jeziora" gdyż zostało zaledwie 11 dni do Spotu

tomek_ch86 - 05-08-2010, 10:19

w koncu postaram sie wpasc na ten zlot :)
a jest tam mozliwosc sie pokompac??

akbi - 05-08-2010, 10:32

tomek_ch86 napisał/a:
a jest tam mozliwosc sie pokompac??

jest
latem przy dobrej pogodzie jest tam sporo osób ... 2 lata temu była też możliwość wypożyczenia łódki ...teraz nie wiem, ale myślę, że łódki są nadal.

Poza tym, tak jak pisał nam Wszyc w mailu ...dla osób, które nie wiedzą jak tam dojechać, proponuję zbiórkę na parkingu pod Castoramą - tej przy Obwodnicy -na wysokości Gdańska Osowy - wyjazd nad jezioro o godz 11:50

Dodatkowo mapka

Marcino - 09-08-2010, 12:52

Jak nie bedę akurat na porodówce to postaram sie przyjechac aby podnieść frekfencje.
Dzięki za info na mejla.

tomek_ch86 - 09-08-2010, 20:55

Nie wiem czy zdaze dojechac do Castoramy na czas... bo bede musial w 40 minut dojechac z Pruszcza... ale napewno Was tam znajde ;)
Wszyc - 14-08-2010, 01:26

Zlot już jutro mam nadzieje że frekwencja będzie przednia :)
akbi - 14-08-2010, 07:52

rowniez na to licze :) ... oby tylko pogoda dopisala
ig_or - 14-08-2010, 08:57

Nie wiem czy mi uda się dojechać bo będę po nocce w pracy więc nie wiem jak z kondycją będzie :)

P.S. To jezioro to nie jezioro Wysokie, tylko WYSOCKIE

muzyczek - 14-08-2010, 13:17

ja bym wpadl na castorame ale potrzebuje numer do kogos w razie jakiegos opoznienia :)