Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Avance 2,4GDI, 2002r, sedan, Gliwice
defel - 12-07-2010, 20:18 Temat postu: [EAx 97-04] Avance 2,4GDI, 2002r, sedan, Gliwice Jest już jakiś czas wystawiony na sprzedaż i ciekaw jestem waszych opinii
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C13470123
Kod: | Mitsubishi Galant AVANCE
Cena (brutto):
16 900 PLN / 4 136 EUR
Kategoria:
Sedan / Limuzyna
Informacje:
Wersja: VI, Rok produkcji: 2002, Data rejestracji: 05/2002, Przegląd:
05/2011, Ubezpieczenie: 05/2011, 96 000 km, Skrzynia biegów:
automatyczna, Moc: 144 KM (106 kW), Pojemność skokowa: 2350 cm3,
benzyna, srebrny-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Kraj aktualnej
rejestracji: Polska.
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, szyberdach, ASR,
centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD,
wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, tempomat, ESP, światła
przeciwmgłowe, kierownica wielofunkcyjna, przyciemniane szyby
Dodatkowe informacje:
serwisowany w ASO, garażowany |
fj_mike - 12-07-2010, 20:57
Prawe przednie nadkole wydaje się mieć inny odcień. Na lewym ciężko stwierdzić. Maska ma mały garb czyli jest przedliftowa (czyli nie powinna być w tym roczniku).
Poproś o zdjęcia komory silnika koniecznie (wraz z mocowaniami nadkoli).
Na ten moment można powiedzieć, że coś się z przodem działo.
robertdg - 12-07-2010, 21:02
Brakuje linku do ogłoszenia
fj_mike - 12-07-2010, 21:36
robertdg napisał/a: | Brakuje linku do ogłoszenia |
Już jest
defel - 12-07-2010, 22:46
jestem po prostu ciekawy, to musi być "niezła" oferta, taki rocznik w ogłoszeniu za taką cenę. Mam mieszane uczucia jak widzę to auto tak pooblepiane dokładkami, wygląda trochę "plastikowo". Pisałem do gości parę dni temu o zdjęcie komory silnika, vin i możliwość sprawdzenia w aso w Katowicach (daleko nie jest) ale brak odzewu.
Tomek - 12-07-2010, 23:18
defel napisał/a: | taki rocznik w ogłoszeniu za taką cenę. |
pooglądaj inne GDI, chodzą w podobnych cenach
defel napisał/a: | pooblepiane dokładkami, wygląda trochę "plastikowo" |
Avance nazywasz "pooblepiane dokładkami" ??
[ Dodano: 12-07-2010, 23:20 ]
defel napisał/a: | ale brak odzewu. |
mało który handlarz przejmuje się mailami
po prostu szkoda czasu, na zawracanie gitary
zadzwoń, a dostaniesz coś chciał
sebo199 - 12-07-2010, 23:41
Wydaje mi się że to nie jest kwestia silnika a stanu auta. Za ile go kupił i w jakim stanie że może sobie pozwolić na taką cenę? W zeszłym roku jak szukałem auta dla siebie to w komisie w Gorzowie stał GDI wersja avance kombi rok 2000, pierwsza rejestracja 2001. Cena 8000 zl do negocjacji. Oczywiście do opłat. Stan: ulep jakich mało. Poduchy perfidnie zaślepione, ćwiara przód wstawiana. Istna masakra. Drugi niby ładny SE rok 98 v6 po sprawdzeniu miernikiem prawie cały malowany. Cena 12 tys zl do opłat.
robertdg - 13-07-2010, 00:13
fj_mike, oglądałem oba zdjęcia przodu i starałem się je jakos odwzorować, według mnie maska jest z garbem, tylko srebrna barwa to zagłusza, przydałoby się zdjęcie komory silnika.
Tomek - 13-07-2010, 06:43
kiedyś czytałem, że GDI nie mieści się pod maskę z małym garbem
defel - 13-07-2010, 16:19
mówiąc o dokładkach "plastikowych" mam na myśli te przy progach i tylnym zderzaku, na pewno jest to też kwestia koloru, z ciemnym lakierem wygląda to zupełnie inaczej. Przód gala i te jego przetłoczenia w czarnym lub ciemnym kolorze jest obłędny, przy jasnych lakierach już nie robi takiego wrażenia. Po fotkach widać jakby te dokładki były w kolorze prawie białym do srebrnego, nie mogę sobie niestety pozwolić na inny kolor z racji zamieszkania w centrum Warszawy, gdzie się mega-kurzy i stoję pod chmurką, po tygodniu od mycia i woskowania na masce jest tego tyle że wygląda jak mech.
Tomek - 13-07-2010, 18:05
defel napisał/a: | mam na myśli te przy progach i tylnym zderzaku |
na prograch są oryginalne fabryczne dokładki Avance
na tylnym zderzaku nie ma żadnej dokładki
mnie tam się ten kolor podoba
na pewno praktyczniejszy od mojego
robertdg - 13-07-2010, 19:11
defel, plastyk inaczej przyjmuje barwe niz metal, nie ma się co dziwić, przy nowych autach zauważalne są róznice pomiędzy elementami wykonanymi z plastyku a reszta karoserii.
fj_mike - 13-07-2010, 19:52
robertdg, mimo wszystko uważam, że maska posiada mały garb.
defel, ignorancja sprzedającego powinna Ci dać do myślenia.
marek g - 14-07-2010, 19:56
Ten samochód był już wystawiany na allegro kilka razy.Na początku za jakieś 8-9 tyś z bitym prawym tyłem.Teraz jest zrobiony i stoi w komisie już jakiś czas..na początku na zimówkach 15"teraz dokupił 17"avance..Podobno jest od jakiegoś lekarza który po stłuczce sprzedał go a gość go naprawił i wstawił do zaprzyjażnionego komisu.Oglądałem go osobiście ale krótko i pobieżnie-mam lepszego w garażu-tył zrobiony chyba nawet nie najgorzej nadkola poprawione, z przodem też chyba było coś robione ale nie wiem maska była zamknięta miernikiem nie mierzyłem lakieru przedni zderzak chyba lekko pęknięty,środek chyba ok....nie wiem trzeba by było go dokładnie zobaczyć czy wart jest swojej ceny.....Ja za swojego 1,5roku temu dałem 21 tys i nie żałuje.....
robertdg - 14-07-2010, 20:59
marek g napisał/a: | Ten samochód był już wystawiany na allegro kilka razy.Na początku za jakieś 8-9 tyś z bitym prawym tyłem.Teraz jest zrobiony i stoi w komisie już jakiś czas..na początku na zimówkach 15"teraz dokupił 17"avance. | Jeżeli jest tak jak piszesz, to wiem co ta za auto, bo je widziałem jak było uszkodzone, ciekawe tylko jak zostało naprawione.
|
|
|