To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Avance 2.5V6, 00' Sieniawa Żarska, 99' Sochaczew

OBERST - 18-07-2010, 21:59
Temat postu: [EAx 97-04] Avance 2.5V6, 00' Sieniawa Żarska, 99' Sochaczew
Czy ktoś z forumowiczów może zna ten samochód albo go oglądał ?
Ewentualnie proszę o opinie na podstawie zdjęć .

1. http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C14097263

Kod:
Cena (brutto):

17 800 PLN / 4 350 EUR

Sedan / Limuzyna
Informacje:

Wersja: VI, Rok produkcji: 2000, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 163 KM (120 kW), Pojemność skokowa: 2497 cm3, benzyna, czarny-metallic, Liczba drzwi: 4/5,
Dodatkowe wyposażenie:

ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, welurowa tapicerka, światła przeciwmgłowe, czujnik parkowania, pod. przednia szyba
Dodatkowe informacje:

serwisowany w ASO
Opis pojazdu:

Witam, posiadam w sprzedaży Mitsubishi Galant.W wyposażeniu posiada on:ABS, 4x Air Bag, KLIMATYZACJĘ!!!, elektryczne szyby i lusterka, ogrzewaną szybę tylną oraz przednią, halogeny, IMMOBILISER, centralny zamek, alarm, radio,DREWNIANE WYKOŃCZENIE WNĘTRZA, CZUJNIKI PARKOWANIA!!! FELGI ALUMINIOWE 17" WRAZ Z OPONAMI DUNLOP SP SPORT MAX!!!KOMPLET KÓŁ ZIMOWYCH!!!SERWISOWANY!!!!
Dane kontaktowe

Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.
DAGA
SIENIAWA ZARSKA 68-200 Żary

2. http://allegro.pl/item113...ant_2_5_v6.html

Kod:
Parametry
Rok produkcji (1900 - 2100):     1999
Przebieg (km):     122000
Pojemność silnika (cm3):     2500
Moc silnika (KM):     163
Skrzynia biegów:     Manualna

Rodzaj paliwa:     Benzyna
Typ:     Sedan/Limuzyna
Liczba drzwi:     4/5
Kolor:     inny
Stan:     Używany
Wyposażenie     ABS, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Skórzana tapicerka, Tempomat, Lakier metallic, Alufelgi, Elektryczne lusterka
Zamów inspekcję Co to jest inspekcja pojazdu?

Opis

3 lata w kraju, podgrzewane lusterka i siedzenia, halogeny, komplet opon zimowych, drugi właściciel w kraju, poduszki powietrzne, lakier granatowy metalic Kontakt: 608 469 447, czesci wymienione: rozrzad ,swiece ,filtry ,klocki chamulcowe ,amortyzatory przod , wahacze przedni dolny lewa prawa strona ,koncowki drazkow , lozysko prawa strona przod

Piospi - 18-07-2010, 23:11

Dodam od siebie, że w Avancach nie było "drewna".
robertdg - 18-07-2010, 23:24

Edit
Anonymous - 18-07-2010, 23:46

nie jest obniżony, czyli zwykłe sprężyny a nie eibach, dla jednych to zaleta dla innych wada, prawdopodobnie brak wody w zbiorniczku wyrównawczym - słabe zdjęcie może być jej nie widać bo pojemnik jakiś taki matowy strasznie, a co do wnętrza i tej okleiny to chłopak z czapli mieli kiedyś chyba coś z taką okleiną i z tego co wiem to można sobie kupić taką na ebay chyba, w każdym bądź razie nie jest seryjna :P ale może pod spodem czai się coś lepszego
OBERST - 19-07-2010, 16:35

Autko ma niby 170000 przejechane i jest do opłat . Pytałem gościa czemu niema napisów na drzwiach to powiedział że nie wie że się nie zna i że takie przyjechało z Niemiec . Pytałem czy było bite oczywiście odpowiedź nie było . A na pytanie czy powłoka lakiernicza była sprawdzana miernikiem grubości lakieru odpowiedź - on nie sprawdzał .
Jak by ktoś obejrzał tego gala to proszę o opinie.

Mam jeszcze jednego w Sochaczewie ale zdjęcia liche ,
może ktoś zna to autko?

http://allegro.pl/item113...ant_2_5_v6.html

[ Komentarz dodany przez: fj_mike: 19-07-2010, 18:54 ]
OBERST, używaj zwykłej czcionki do wypowiedzi :wink:
Nie ma potrzeby wytłuszczania.

sebo199 - 19-07-2010, 17:19

Fotki faktycznie kiepskie. Nakładki na progi nie są od Avanca. Słabo widać ale czy ta maska ma duży garb? Czy to nie jest SE przerobiony albo inna wersja?
robertdg - 19-07-2010, 17:49

To auto na 100% widziałem już w miesiącu Maj wystawione, nawet znalazłem starsza aukcje http://allegro.onet.pl/sh...item=1049857212

[ Dodano: 19-07-2010, 17:50 ]
sebo199 napisał/a:
Nakładki na progi nie są od Avanca
Potwierdzam
fj_mike - 19-07-2010, 19:07

Ad 2. Zdjęcia są tragiczne. Nic z nich powiedzieć nie można.
To może być wersja Elegance po dokładkach.

Tomek - 19-07-2010, 22:34

OBERST napisał/a:
Pytałem gościa czemu niema napisów na drzwiach to powiedział że nie wie że się nie zna i że takie przyjechało z Niemiec

a czemu miało by mieć "Avance" na drzwiach, kiedy jest to starszy Avance i te miały napis "Avance" na klapie z tyłu

[ Dodano: 19-07-2010, 22:40 ]
OBERST napisał/a:
Pytałem gościa czemu niema napisów na drzwiach to powiedział że nie wie że się nie zna i że takie przyjechało z Niemiec

a czemu miało by mieć "Avance" na drzwiach, kiedy jest to starszy Avance i te miały napis "Avance" na klapie z tyłu

sebo199 napisał/a:
czy ta maska ma duży garb?

IMHO tak

sebo199 napisał/a:
Czy to nie jest SE przerobiony albo inna wersja?

SE na pewno nie
moim zdaniem to jest Avance ze zmienionymi programi, no i fele od Sporta
mógłby to być też cywil w skórze+ zderzaki od Avance, ale ma:
- "Avance" na klapie
- konsole od Avance (granatowa)
myśle jednak, że to to był Avance, ale coś się stało z progami i mieniali, podobnie jak felgi

sebo199 - 19-07-2010, 23:00

Najprościej będzie poprosić o VIN.
CZAPLE - 20-07-2010, 17:26

Robert moja wypowiedz jest skierowana do Ciebie,mimo tego że nic do Ciebie nie mam-musze to napisac :wink:

-
robertdg napisał/a:
Słuszna uwaga, dodatki ala drewno, to jakas samoróba, nawet w oryginale nie było takiego stylu wykonczenia

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Orginalnie nie było tego w "Avance"-jasna sprawa. Masz 100% pewności,że jest to samoróba? :P dziwie sie,że w ogóle napisałeś coś takiego,bo np. ja skoro nie mam na jakiś temat pojęcia,to po prostu się nie wypowiadam... No,ale dobra,uzasadnij prosze swoją wypowiedź.

-
robertdg napisał/a:
na tylnych drzwiach brak emblematów Avance

A co miałyby tam robic? :D :D 8)

Tego że 10 letnie auto ma przetarty,niewymieniony na nowy dywanik nie będę tłumaczył-zadrapania na zderzaku również. W ogóle nie mam zamiaru tu niczego tłumaczyc,prosze po prostu o czystą dyskusje na temat tego auta i źródło z którego wyczytałeś,że nie było takiej okleiny?

OBERST napisał/a:
Pytałem gościa czemu niema napisów na drzwiach to powiedział że nie wie że się nie zna i że takie przyjechało z Niemiec . Pytałem czy było bite oczywiście odpowiedź nie było . A na pytanie czy powłoka lakiernicza była sprawdzana miernikiem grubości lakieru odpowiedź - on nie sprawdzał .

Bo ten człowiek naprawde tego nie wie,tak jak powiedział-nie zna się. Odpowiedź Moja,czyli ORGINALNEGO/JEDYNEGO/PRAWDZIWEGO 8) :D właściciela tego auta również brzmi NIE,auto sprawdzane czujnikiem,lakier orginalny w 100%, daje na głównym forum gwarancje,że osoba zainteresowana kupi to auto:) na chwile obecną nie ma Avanca w Polsce w takim stanie..

Robert bez urazy,ale może mnie ludzie wprowadzają w błąd i ja się myle :mrgreen: :wink:

fj_mike - 20-07-2010, 18:51

OBERST, czy masz VIN tego z Sieniawy Żarskiej?

CZAPLE, dlaczego uważasz, że robertdg się myli?
Przecież napisałeś:
CZAPLE napisał/a:
bo np. ja skoro nie mam na jakiś temat pojęcia,to po prostu się nie wypowiadam...

Właśnie się wypowiedziałeś.

Nie odbieraj tego jako atak personalny :wink:

CZAPLE - 20-07-2010, 19:04

fj_mike napisał/a:
CZAPLE, dlaczego uważasz, że robertdg się myli?
Przecież napisałeś:
CZAPLE napisał/a:
bo np. ja skoro nie mam na jakiś temat pojęcia,to po prostu się nie wypowiadam...

Właśnie się wypowiedziałeś.

Dokładnie,tylko że jest jedna różnica -JA mam pojęcie na ten temat :wink: oczywiście nie chwaląc się. Odpowiedziałem tylko na Twoje pytanie,żebyś wiedział dlaczego się wypowiedziałem :mrgreen:

robertdg - 20-07-2010, 19:47

Edit
OBERST - 20-07-2010, 19:47

fj_mike napisał/a:
czy masz VIN tego z Sieniawy Żarskiej?

Jutro zadzwonię to poproszę o VIN . Dzisiaj nie miałem czasu .

[ Dodano: 20-07-2010, 20:13 ]
CZAPLE możesz podać VIN tego autka ?