To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Nowe Mitsu w rodzinie

HouseM - 20-07-2010, 23:10
Temat postu: Nowe Mitsu w rodzinie
Pragnę oznajmić wszem i wobec ,że dziś do rodzinnej stajni dołączyło nowe piękne Mitsubishi.
No dobra może nie takie do końca piękne ani nowe ale cieszy od kilku godzin.
Space Star jego imię. Wymaga paru zabiegów upiększających takich jak woskowanie, pranie tapicerki i wypolerowanie lamp przednich.

Kolor standardowo mój ulubiony
http://picasaweb.google.p...feat=directlink

Na razie tylko dwa zdjęcia ale jak go trochę podpicuję to dołożę.

shymo - 21-07-2010, 11:37

Gratuluję :) , a przy okazji zapytam bo poruszyłeś 2 interesujące mnie kwestie ;)

1. Gdzie w Krakowie w dobrej cenie wypiorę tapicerkę, bo moja wygląda jak 7 nieszczęść dzięki małemu szkrabowi?

2. wypolerowanie lamp przednich - tak po prostu jakąś pastą lekkościerną i polerką - czy jakoś inaczej bo moje lampy już prawie nie świecą?

Kupiłeś DIDa czy GDI ?

sieegurd - 21-07-2010, 13:17

HouseM gratulacje z nowego nabytku :) Oby się dobrze sprawował :)
stary alfer - 21-07-2010, 13:25

[ Dodano: 21-07-2010, 13:26 ]
HouseM napisał/a:
takich jak woskowanie

Dla Ciebie czysta przyjemność ;)

Gratulacje.

mkm - 21-07-2010, 13:34

HouseM, moze przeniose Ci temat do Naszych Miskow?
Anonymous - 21-07-2010, 14:13

shymo napisał/a:
Kupiłeś DIDa czy GDI ?

To jest MSS 1.3.

HouseM - 21-07-2010, 14:56

shymo napisał/a:
1. Gdzie w Krakowie w dobrej cenie wypiorę tapicerkę, bo moja wygląda jak 7 nieszczęść dzięki małemu szkrabowi?

2. wypolerowanie lamp przednich - tak po prostu jakąś pastą lekkościerną i polerką - czy jakoś inaczej bo moje lampy już prawie nie świecą?

1) Ja to robię sam. kupuje płyn/proszek do prania ekstrakcyjnego, wlewam roztwór do takiego zwykłego spryskiwacza do kwiatków, spryskuje małymi partiami i od razu ściągam odkurzaczem (musi być taki co może zasysać wodę.)

2) Zależy jak bardzo są zmatowione. W Ecli wystarczyła szmatka i trochę tarcia ręką + pasta. W MSS widzę ,że będzie więcej zabawy więc będę to robił kawałkiem filcu na wiertarce. (polerki nie używam bo ma za wysokie obroty i filcem plastik można przytopić. ) A no i pasta. Nieśmiertelna G3 ewentualnie SafeCut (pasta) produkowana przez żółwika.

mkm, wyświecę go , wyczyszczę to tam temat założę. Na razie wstyd tak na ogólnopolskim się chwalić.

PS.tak 1.3 mpi

Marcin-Krak - 21-07-2010, 21:11

Zmieniasz gamę kolorów na niebiesko - granatowe :?: :P