To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.5V6 SE, 1998r, Zabrze

kruhy - 22-07-2010, 18:30
Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2.5V6 SE, 1998r, Zabrze
Link ogł.:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C13999616.html

Kod:
Wersja: VI, Rok produkcji: 1998, 189 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 163 KM (120 kW), Pojemność skokowa: 2500 cm3, benzyna, fioletowy-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/nieopłacony, Kraj pochodzenia: Niemcy, Kraj aktualnej rejestracji: Niemcy.

Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, welurowa tapicerka, tempomat, światła przeciwmgłowe, przyciemniane szyby

Dodatkowe informacje:
bezwypadkowy, tuning

Opis pojazdu:
- ZADBANY ŚRODEK
- WSZYSTKO SPRAWNE(KILMTRONIK ITP.)
- TROCHE KOROZJI NA NADKOLACH
- KSIĄŻECZKA SERWISOWA
- 100% ORGINAL SPORT EDITION

Fotka:
http://www.fotosik.pl/pok...55189e1236.html

badmdfk - 23-07-2010, 16:16

Jak się nie mylę robioną lub zmienianą maskę ma. Wiem bo od niego kupiłem swojego gala i kiedyś jak byłem u niego to właśnie stał i nawet go chwilę oglądałem, ale szczerze powiem, że nie pamiętam w jakim był stanie, pamiętam tylko, że mi się podobał nawet tylko ja jednak wolałem kombi. Sprzedawca jest znany, kilka osób na forum już od niego kupiło autka i z tego co widzę nikt nie narzeka. Ja w każdym razie jestem zadowolony. Zadzwoń zapytaj gość też może sprowadzić coś pod zamówienie. No i z tego co pamiętam jak rozmawialiśmy to chciał go zostawić dla siebie, ale chyba jednak się rozmyślił.
fj_mike - 25-07-2010, 10:41

badmdfk napisał/a:
Jak się nie mylę robioną lub zmienianą maskę ma

Skąd takie przypuszczenia :?:

robertdg - 25-07-2010, 10:54

badmdfk napisał/a:
Jak się nie mylę robioną lub zmienianą maskę ma. Wiem bo od niego kupiłem swojego gala i kiedyś jak byłem u niego to właśnie stał i nawet go chwilę oglądałem, ale szczerze powiem, że nie pamiętam w jakim był stanie, pamiętam tylko, że mi się podobał nawet tylko ja jednak wolałem kombi. Sprzedawca jest znany, kilka osób na forum już od niego kupiło autka i z tego co widzę nikt nie narzeka. Ja w każdym razie jestem zadowolony. Zadzwoń zapytaj gość też może sprowadzić coś pod zamówienie. No i z tego co pamiętam jak rozmawialiśmy to chciał go zostawić dla siebie, ale chyba jednak się rozmyślił.
Mylisz się, to nie to auto które widziałeś.