Lubelskie - Amore mio - gdzie zakupić amorki?
Starion - 26-07-2010, 08:26 Temat postu: Amore mio - gdzie zakupić amorki? no i niestety przyszła pora że mi umarło zawieszenie wylał mi jeden amorek i jeździć się już prawie autem nie da I pytanie do was bo nie orientuję się tu na miejscu na rynku części zamiennych i nie wiem gdzie dostać jakieś dobre amortyzatory w rozsądnej cenie.
Byłem u Niedziałków to mi powiedzieli że "do takiego to oni nie sprowadzają" a sklep w którym zamawiałem Bilstein'y do Passata stwierdził że do tego modelu mają, ale za 348zł sztuka O_O No i jak to się mówi "zbaraniałem"
radek79 - 26-07-2010, 08:43
witam w sumie najszybciej i najtaniej będzie tu http://www.all-parts.pl/
na hasło mitsumaniaki dodatkowy rabat nie trzeba się stresować i marnować czasu na szukanie wystarczy zadzwonić
pozdrawiam
tomasek - 26-07-2010, 21:00
Myśle że na alledrogo znajdziesz chyba najtaniej ja ostatnio szukałem do swojego gala na tył i za Bilsteina wołali coś ok 200 za szt to chyba niedroo
Andrew - 26-07-2010, 21:02
potwierdzam
Starion - 27-07-2010, 07:40
zobaczę tam co pisaliście, na ALL-PARTS widzę że nie mają katalogu na stronie ale zadzwonię i się dowiem i orientacyjnie napiszę w tym temacie cenę dzięki za podpowiedź.
tomasek6 jak nie tam to pewnie kupię na alległo bo gdybym dorwał Bilsteiny za 200zł/szt to byłbym mega hepi sądzę że do mnie na przód może kosztować podobnie co do Ciebie na tył (chyba że wychodzą z zasady że mniejsze = droższe :/)
a widzieliście / korzystaliście może kiedyś z takiej strony www.motoneo.pl ?? Podpowiedzieli mi znajomi że podobno też dobra bo mają spory wybór sprzętu i ceny dość normalne.
Andrew - 27-07-2010, 07:44
Starion napisał/a: | na ALL-PARTS widzę że nie mają katalogu na stronie ale zadzwonię | Zadzwoń Pan Mateusz w ciągu minuty sprawdzi Ci towar, który Cię będzie interesował. Oczywiście powołaj się na to, że jesteś mitsumaniakiem. Możesz spróbować też zadzwonić do Japaneze i zapytać ile u niego amorki by ewentualnie kosztowały...
|
|
|