To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sigma/Diamante Techniczne - czy wymieniać rozrząd w diamancie

kondzio diamant - 28-07-2010, 21:34
Temat postu: czy wymieniać rozrząd w diamancie
mam pytanie kupiłem tydzień temu diamanta i zastanawiam się czy wymieniać rozrząd 3.o 24v byłem w sklepie i po zniżkach wyszło 780 zł , szukam kogoś z warszawy albo okolic z sigmą 3.0 24v chce zobaczyć coś pod maską bo jak kupiłem samochód to wszystko pod maską mam porozpinane bo gościu od którego kupiłem wyjmował manułalną skrzynię i wszystko rozwalił włącznie z deską rozdzielczą, teraz muszę to wszystko spiąć do kupy.POZDRAWIAM KONRAD!!!! :roll:
lukasz12 - 28-07-2010, 21:37
Temat postu: Re: czy wymieniać rozrząd w diamancie
kondzio diamant napisał/a:
mam pytanie kupiłem tydzień temu diamanta i zastanawiam się czy wymieniać rozrząd 3.o 24v byłem w sklepie i po zniżkach wyszło 780 zł , szukam kogoś z warszawy albo okolic z sigmą 3.0 24v chce zobaczyć coś pod maską bo jak kupiłem samochód to wszystko pod maską mam porozpinane bo gościu od którego kupiłem wyjmował manułalną skrzynię i wszystko rozwalił włącznie z deską rozdzielczą, teraz muszę to wszystko spiąć do kupy.POZDRAWIAM KONRAD!!!! :roll:

Jeśli nie jest udokumentowana w jakikolwiek sposób poprzednia wymiana to pasuje wymienić. Co do cen się słabo starali...jak się postarasz opedzisz za połowe tego. Było nie tak dawno robione podsumowanie. :idea: Szukanie nie boli :)

kondzio diamant - 28-07-2010, 21:45

rozmawiałem z kolegą z forum i powiedział że on nigdy nie wymieniał napinacza hydraulicznego tylko paski i
rolki...

[ Dodano: 28-07-2010, 21:56 ]
może masz jakieś namiary na jakiś sklepik z tym rozrządem :biggrin:

lukasz12 - 28-07-2010, 22:39

kondzio diamant napisał/a:
rozmawiałem z kolegą z forum i powiedział że on nigdy nie wymieniał napinacza hydraulicznego tylko paski i
rolki...

[ Dodano: 28-07-2010, 21:56 ]
może masz jakieś namiary na jakiś sklepik z tym rozrządem :biggrin:

Intercars na zniżkach klubowych albo firmowych. Wszystko było opisywane ;)
Bez wymiany napinacza się obedzie choć jeśli chcesz trzymać auto dłużej to wypada wymienić.

VirMan - 29-07-2010, 10:10

Czy to diamante za 3300 z robionymi reflektorami soczewkowymi? Opis wydaje się podobny. Jesli to to , to miałem okazję kupić go na części , a auto ma swoją historię.
zbyszek05 - 29-07-2010, 15:16

mam napinacz ....paragon sprzedaży tez - możemy się dogadać ...tanio
Rajek - 29-07-2010, 19:15

ja w zeszłym tygodniu wymieniałem kompletny rozrząd i dałem....uwaga...1365 zł.... no ale wymieniony! :) jestem z Wawy także jak chcesz zobaczyć to pisz....

[ Dodano: 29-07-2010, 19:16 ]
plus robocizna oczywiście