L200 Ogólne - Uszkodzony zamek pokrywy paki .
visien - 10-08-2010, 20:40 Temat postu: Uszkodzony zamek pokrywy paki . Koledzy ,wczoraj podczas próby otwarcia pokrywy urwał się kawałek bębenka w zamku. Czy kto¶ wie gdzie w Warszawie dostanę bębenek lub cały zamek do pokrywy paki ? Na kluczyku oraz bębenku widnieje napis Mita.
Z góry dziękuję.
Witold_Rybarz - 11-08-2010, 09:14 Temat postu: Re: Uszkodzony zamek pokrywy paki .
visien napisał/a: | Koledzy ,wczoraj podczas próby otwarcia pokrywy urwał się kawałek bębenka w zamku. Czy kto¶ wie gdzie w Warszawie dostanę bębenek lub cały zamek do pokrywy paki ? Na kluczyku oraz bębenku widnieje napis Mita.
Z góry dziękuję. |
olej zamek zrób centralny
stop z któego zrobiono klamki koroduje podspodem chromowanej powłoki przez co nie sposób temu procesowi przeszkodzić
visien - 11-08-2010, 16:37
Dzi¶ troszkę poszperałem po necie i znalazłem nowe klamki do fullbox'a po 330 zł :/ ,byłem także w jednym z warsztatów zajmuj±cych się napraw± zamków i stacyjek samochodowych to go¶ciu nie chciał się nawet podj±ć naprawy tego . Na alle.. używek nie widziałem .
Ma kto¶ jeszcze jaki¶ pomysł ?
Witold_Rybarz - 12-08-2010, 09:06
visien napisał/a: | Dzi¶ troszkę poszperałem po necie i znalazłem nowe klamki do fullbox'a po 330 zł :/ ,byłem także w jednym z warsztatów zajmuj±cych się napraw± zamków i stacyjek samochodowych to go¶ciu nie chciał się nawet podj±ć naprawy tego . Na alle.. używek nie widziałem .
Ma kto¶ jeszcze jaki¶ pomysł ? |
Dorobienie centralnego kosztowało 25-30 zł i godzinę majsterkowania
visien - 12-08-2010, 09:45
Dzięki za radę .
Może jakiego¶ manuala zapodasz ,bo nie mam pojęcia jak się za to zabrać ?
romero - 14-08-2010, 09:12
visien napisał/a: | Dzięki za radę .
Może jakiego¶ manuala zapodasz ,bo nie mam pojęcia jak się za to zabrać ? |
Ja też poproszę.A może jakie¶ fotki ?
Kibloo - 14-08-2010, 17:30
visien, oryginał w serwisie płaciłem 260PLN. (zamek)
pozdro
romero - 14-08-2010, 20:09
Wisien proszę:
http://moto.allegro.pl/it...yby_czarna.html
http://moto.allegro.pl/it...paki_szyby.html
Pozdrawiam.
visien - 24-08-2010, 15:29
Kibloo napisał/a: | visien, oryginał w serwisie płaciłem 260PLN. (zamek)
pozdro |
Byłem dzisiaj w ASO , faktycznie mieli te zamki po 260 zł ale niestety do innego modelu zabudowy.
romero - te co podałe¶ to do Hard top'a .
Dziękuję wszystkim za pomoc ,dzi¶ byłem w małym warsztaciku na ul. D±browskiego 16 , tam mi dobrali zamiennik i założyli . Teraz nawet fajniej wygl±da bo założyli niklowan± klameczkę.
pozdro
|
|
|