| 

| Lubelskie - Foty ze Spotu 15.08.2010

tomasek - 16-08-2010, 06:58
 Temat postu: Foty ze Spotu 15.08.2010
 http://tomasek6.fotosik.pl/albumy/779069.html
 radek79 - 16-08-2010, 16:55

witam widać że po ostatnim spocie GALANT rządzi
 pozdrowienia dla wszystkich
 _Slawek_ - 16-08-2010, 22:47

Witam wszystkich, to był mój pierwszy spot i chyba jeden z najgorętszych - temperatura w cieniu nie spadała poniżej 35st. Właściwie to cień był tylko pod Miśkami

Niestety fotki FTO są zgodnie z raportem policji z miejsca kolizji od 18:43 dnia dzisiejszego już nieaktualne
  Pewien starszy Pan w seacie ibiza na rondzie Ruska-Podzamcze jadąc prawym pasem od strony Gali nagle postanowił zamiast jechać na kalinę skręcić jednak w lewo... Ja jechałem zaraz za nim lewym pasem na wprost. Jak pomyślał tak zrobił i nawet moja ucieczka przez krawężnik na trawnik na rondzie na niewiele się zdała. Najbardziej widoczny skutek poniżej:

Plus jest taki, że może FTO nie będzie musiało czekać do wiosny na zmianę koloru
   Nawet policja potwierdziła, że srebrny, szary itp. jest kolorem najbardziej zbliżonym do niewidzialnego
   tomasek - 17-08-2010, 06:18

Szkoda FTO
  miejmy nadzieje że to tylko blacha jest uszkodzona a anowy kolorek się przyda   bastek - 17-08-2010, 07:41

| _Slawek_ napisał/a: |  	  | Nawet policja potwierdziła, że srebrny, szary itp. jest kolorem najbardziej zbliżonym do niewidzialnego | 
 tylko kurcze czemu fotoradar widzi szary kolor bardzo dobrze ..

co do ronda - niedaleko mieszkam - cały czas stłuczki. niby z rondo głową pomyślane, ale jednak tam coś źle działa. chyba to wina kierowców (jak u Cebie) - wciskania się.
 Andrew - 17-08-2010, 10:04

Zdjęcia ze spotu bardzo fajne
  Będę się musiał niebawem wybrać na spot lubelskich maniaków   zbycho77 - 17-08-2010, 22:33

Tomasek6 dzięki za foty:)
 _Slawek_ mam nadzieję was jeszcze w tym FTO oglądać na spotach, spodobała mi się ta maszyna

Do następnego
 _Slawek_ - 18-08-2010, 08:54

| zbycho77 napisał/a: |  	  | _Slawek_ mam nadzieję was jeszcze w tym FTO oglądać na spotach | 
 O to się nie martw
  tylko najpierw czeka go jeszcz wizyta u chirurga plastycznego, może przy okazji ubędzie mu z wyglądu parę latek   
 |  | 
 |  |