To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Foty ze Spotu 15.08.2010

tomasek - 16-08-2010, 07:58
Temat postu: Foty ze Spotu 15.08.2010
http://tomasek6.fotosik.pl/albumy/779069.html
radek79 - 16-08-2010, 17:55

witam widać że po ostatnim spocie GALANT rządzi
pozdrowienia dla wszystkich

_Slawek_ - 16-08-2010, 23:47

Witam wszystkich, to był mój pierwszy spot i chyba jeden z najgorętszych - temperatura w cieniu nie spadała poniżej 35st. Właściwie to cień był tylko pod Miśkami :)

Niestety fotki FTO są zgodnie z raportem policji z miejsca kolizji od 18:43 dnia dzisiejszego już nieaktualne :cry: Pewien starszy Pan w seacie ibiza na rondzie Ruska-Podzamcze jadąc prawym pasem od strony Gali nagle postanowił zamiast jechać na kalinę skręcić jednak w lewo... Ja jechałem zaraz za nim lewym pasem na wprost.
Jak pomyślał tak zrobił i nawet moja ucieczka przez krawężnik na trawnik na rondzie na niewiele się zdała. Najbardziej widoczny skutek poniżej:

Plus jest taki, że może FTO nie będzie musiało czekać do wiosny na zmianę koloru :D
Nawet policja potwierdziła, że srebrny, szary itp. jest kolorem najbardziej zbliżonym do niewidzialnego :)

tomasek - 17-08-2010, 07:18

Szkoda FTO :shock: miejmy nadzieje że to tylko blacha jest uszkodzona a anowy kolorek się przyda :D
bastek - 17-08-2010, 08:41

_Slawek_ napisał/a:
Nawet policja potwierdziła, że srebrny, szary itp. jest kolorem najbardziej zbliżonym do niewidzialnego

tylko kurcze czemu fotoradar widzi szary kolor bardzo dobrze .. :)

co do ronda - niedaleko mieszkam - cały czas stłuczki. niby z rondo głową pomyślane, ale jednak tam coś źle działa. chyba to wina kierowców (jak u Cebie) - wciskania się.

Andrew - 17-08-2010, 11:04

Zdjęcia ze spotu bardzo fajne :) Będę się musiał niebawem wybrać na spot lubelskich maniaków :D
zbycho77 - 17-08-2010, 23:33

Tomasek6 dzięki za foty:)
_Slawek_ mam nadzieję was jeszcze w tym FTO oglądać na spotach, spodobała mi się ta maszyna

Do następnego

_Slawek_ - 18-08-2010, 09:54

zbycho77 napisał/a:
_Slawek_ mam nadzieję was jeszcze w tym FTO oglądać na spotach

O to się nie martw :) tylko najpierw czeka go jeszcz wizyta u chirurga plastycznego, może przy okazji ubędzie mu z wyglądu parę latek ;)