To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - nabijanie i czyszczenie klimy w Lublinie

adm78 - 16-08-2010, 18:48
Temat postu: nabijanie i czyszczenie klimy w Lublinie
Witam Mitsumaniaków z Lublina

Ponieważ moje doświadczenia ze stacjami serwisu klimatyzacji w Lublinie są ... bez komentarza... moze doradzicie stacje, gdzie w galu zrobia to dobrze (moze byc na priv). Zalezy mi równiez na dobrze zrobionym odgrzybianiu, bo żonka w ciązy i niedługo z bobasem bedziemy jeździć :) ) więc musi byc czyściutko :) nie robiłem odgrzybiania samodzielnie i nie chce teraz eksperymentować, a czuje juz nieprzyjemne zapachy na poczatku jazdy.

pozdrawiam

radek79 - 16-08-2010, 20:02

witam polecam AUTO=LUX KALINOWKA 53 na wylocie na SWIDNIK po prawej stronie tel.501712835
robiłem u nich klimę i gaz tak że szczerze polecam

tomasek - 17-08-2010, 07:31

Powiem tak klime naprawiałem i nabijałem w sabacie na budowlanej nie było tanio ale zrobili ale nie wykryli że słabo chłodzi dopiero chłopaki na Wrońskiej sprawdzili i okazało sie że mam pozapychany nawiew i dlatego jest mało wydajna :!: a winna była zasyfiona chłodniczka w kabinie zaraz za filtrem także chłopaków z Wrońskiej moge ci polecić :mrgreen:
_Slawek_ - 17-08-2010, 11:16

Ja robiłem klimę w 2 bolidach na Rzemieślniczej 8 w Krawczyk Serwis tel. 792501601. Wprawdzie nie musiałem odgrzybiać, ale w jednym przypadku był problem z elektryką i poradzili sobie sprawnie. Także wrażenia odniosłem bardzo pozytywne. Uczciwi, rzetelni i wydaje mi się, że nie drodzy.