To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.0 TD, 1998r, sedan, Kraków

brzozowski886 - 22-08-2010, 17:50
Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2.0 TD, 1998r, sedan, Kraków
Witam przymierzam się do kupna galanta. Moglibyście mi pomóc w ocenie tego http://otomoto.pl/mitsubi...-C11872377.html

Kod:
Cena (netto):

8 999 PLN / 2 266 EUR (do negocjacji)
Finanse:

OtoKredyt: miesięczna rata na to auto już od 214 zł + OC Gratis
Kalkulator OC AC 12 firm - porównaj i kup tanio online lub przez telefon
Kategoria:

Sedan / Limuzyna
Informacje:

Wersja: VI, Rok produkcji: 1997, 215 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 90 KM (66 kW), Pojemność skokowa: 2000 cm3, olej napędowy (diesel), srebrny-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/zarejestrowany, Kraj pochodzenia: Austria, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
Dodatkowe wyposażenie:

ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, welurowa tapicerka, ksenony, światła przeciwmgłowe
Dodatkowe informacje:

garażowany
Opis pojazdu:

Witam mam do sprzedania Mitsubishi Galant Diesel z pełnym wyposażeniem: klimatronik, 4xel.szyby, centralny zamek , el. lusterka, abs, 4x poduszki powietrzne. Przegląd ważny do maja 2011. Zarejestrowany w Polsce. Super stan.
Nie odpowiadam na sms.
Dane kontaktowe

Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.

Polska , Cieszyn (woj. śląskie),
tel.: +48 519117070 , +48 502540756

Szymek18 - 22-08-2010, 18:46

Witam
Lewa lampa z kierunkiem który powinien być pomarańczowy w tym roczniku dziwnie siedzi, trochę krzywo, duża szpara między zderzakiem i atrapą, lampą. Kierownica trochę za bardzo się błyszczy jak na ten przebieg, zaślepka poduchy na kierownicy też mi podejrzanie wygląda. Nie wiem czy warto się pchać w galanta w tej cenie i jeszcze w dieslu który nie ma dobrych opinii. Nie wiadomo jak wygląda zawieszenie i skrzynia biegów, najlepiej umówić się na jazdę próbną i spr czy reszta jest ok. Napisałem co zauważyłem, oczywiście mogę się mylić, może koledzy którzy są dłużej na forum powiedzą coś więcej. Pozdro

fj_mike - 22-08-2010, 22:52

Zaślepka poduszki ma inny odcień. Zderzak mógł opaść na mocowaniach po uderzeniu. Poproś o zdjęcia komory silnika z tych można dużo "gdybać".